Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrole gitmeyi bıraktım, sadece ilaç yazdırmak için doktora gitmek istemiyorum. Bu bir soruna yol açar mı?

dermansiz

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
33
Merhaba,

Kontrole gitmeyi bıraktım 1 yıl oldu en son kontrole gideli, ilacımı rapor ettirmeden , yazdırmadan alıcam son 1 aylık ilaç kaldı elimde. 5mg abizol eşdeğeri abilify yarısını içiyorum 2.5mg

2 yıldır stabilim doktora gidip 5-6k muayene ücreti vermektense eczaneden alıcam antipsikotik düşük doz olduğu için yeşil reçete vb olmadığı için de alabiliyormuşuz eczacıya danıştım daha önce de benzer bi konu açmıştım buradaki kişiler alamayabilirsin demişti ona istinaden konu açmak istedim.

Sizce ne gibi durumlarda kontrole gidilmeli?

kilo artışım elbet oldu ama kontrole gittiğimde de en son aynı kilodaydım , dediği değerlerine baktır diyet yap vs vs..

sadece dinleyip aynı ilacı rapor etmesi için bu meblayı yüksek buluyorum..

katılan olur katılmayan olur devlete git diyen olabilir ama ne bileyim şimdi devlete gidersem ilginç bir tanı girer şizofreni direkt olarak oraya diğeri depresif bozukluk diye girmişti.

bu konu hakkında bu şekilde yapanlar varsa yorumlarını alabilirim.

Sosyal fobim devam ediyor anksiyetik bir insanım ama antidepresan da kullandım kilo artışına hızı dışında herhangi bir etki yaratmadı bende.

psikoz stabil

umarım herkes iyileşir ve çok daha iyi olur bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ettiğim için açtım

iyi akşamlar dilerim herkese..

Üst Alt