Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi ile emekliliğim sonlandırıldı. Şimdi ne yapmalıyım?!

ebem

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
@OturanBoğa, merhaba ben3 kez rapor yeniledim ikinci raporum 67 di emekli oldum 3 kez yeniledim oranım 47 düştü. sft iyi çıktığı için oran verilmemiş 2 ci raporumdan 40 almıştım ben şimdi itirazımı edeyim itirazı elime tablolar geldikten sonramı itiraz edeyim .yada durum bildiririm raporumu alayım .2001 girişliyim 3920 emekli oldum .sgk 67 çıkarabilirdi benim hastalığım iyileşmedi senede 3,4 kez seçimlik oluyorum astım krizi tutuyor ,nabızda kayıtlarım olduğu halde sft iyi olduğu için oran verilmez dedi kurul başkanı beni aydınlatırsanız sevinirim

Sgk oranımı 67 çıkarır mı, hastanenin verdiği oranımı kabul eder .Elime tebligat geçtikten sonramı bir ay sürem var itiraz etmek için cevaplarsanız sevinirim

Merhaba daha önceki almışsın raporlardaki yazan rahatsızlık kanı aynı mı tanıda bir değişme var mı rahatsızliginiz aynı olduğu gibi mi yazıyor raporlarınızda

@ebem,
İlk işiniz hafta içi geldiğinde itiraz ediniz fazla zaman kaybı olmadan

Üst Alt