değerli kardeşlerim, benim 1980 yılında aldıgı ehliyetim yapraklı eski tip ehliyetti. kullanılan protezler gözlük vs yazan sayfasında "otomatik şanzumanlı oto kullanır" yazıyordu. daha sonra ehliyetler değişince bagcılar trafik şb. aldığım yeni ehliyette "H sınıfı "yazıyordu. şimdi TC kimlik no yazan yeni ehliyettede "H sınıfı özel tertibatlı oto kullanır" yazıyor
bugüne kadarki bilgilerim koldan özürlü olanlar otomatik vitesli oto kullanabilir, dolayısıyla verği insirimlerinden yararlanamaz şeklindeydi. Onun için de benim arabam sadece otomatik vites normal plakalı.
şimdi bazı arkadaşlar koldan özürlü olanlarında otomatik vites arabalarına sileceklere veya sinyal ve sellektör koluna kumanda eden aparat taktırmaları ve araçlarına özürlü plakası almaları gereklidir derler.
bu tür aparat işlemlerini istanbul'da yapan yerler hakkında bilgi verirseniz sevinirim?
bu konularda bilgi verecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
bugüne kadarki bilgilerim koldan özürlü olanlar otomatik vitesli oto kullanabilir, dolayısıyla verği insirimlerinden yararlanamaz şeklindeydi. Onun için de benim arabam sadece otomatik vites normal plakalı.
şimdi bazı arkadaşlar koldan özürlü olanlarında otomatik vites arabalarına sileceklere veya sinyal ve sellektör koluna kumanda eden aparat taktırmaları ve araçlarına özürlü plakası almaları gereklidir derler.
bu tür aparat işlemlerini istanbul'da yapan yerler hakkında bilgi verirseniz sevinirim?
bu konularda bilgi verecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim