E
emine cevik76
30 Yaşındayım , ailem beni rahatsızlığım için bu yaşıma kadar götürmedikleri doktor , hatta aile yapımıza ve görüşümüze aykırı olan batıl inanç sayılan hoca denilen kişilere bile gittim . en son iki ay önce belki hepinizin duyduğu kök hücre tedavisi için tekrar belki dedim , inanmayacasınız ama bu sefer ben istemiştim , sebebi biraz özeldi , ama sizinle paylaşmamın sakıncası yok , ( erkek arkadaşımın ailesi ailemle tanışmaya gelmişti bu kök hücre olayını duymadan kısa bir süre önce , ne yazıktırki erkek arkadaşımda engelli olduğu halde , arkadaşımın ailesi benim engelimi fazla görmüş ve oğullarına yetemeyeceğim kanısa varıp , beni beğenmemişlerdi ) , o an bir sihir yapıp tamamen iyileşmek istedim , öğle canım yandiki anlatamam .belki beni anlayan arkadaşlar çıkar . neyse konuyu saptırmadan esas konuya geleyim .
ŞUBAT 2006 da kök hücre tedavisiyle ünlü olan doktordan zar zor randevu alındı ve artık doktorun karşısındaydım . hiç bu kadar umutlanmamış iyileşmeyi bu kadar istememiştim . nedeni malum çok canım yanmış hırs yapmıştım. ama elim boş dönmüştüm ankaradan , aileme özellikle canım anneme hissettirmedim acımı içime akıttım göz yaşımı , ama bir yere kadar dayanabildim . ankarada misafir olduğumuz evde bir feryat koptu o gece , neden diye . sakin bir insanım kimse benden bu yaşıma kadar böyle feryat görmemişti .... o an umudumum tamamen bittiği andı .
hayat devam ediyor işte ......
herkeze sevgiler
ŞUBAT 2006 da kök hücre tedavisiyle ünlü olan doktordan zar zor randevu alındı ve artık doktorun karşısındaydım . hiç bu kadar umutlanmamış iyileşmeyi bu kadar istememiştim . nedeni malum çok canım yanmış hırs yapmıştım. ama elim boş dönmüştüm ankaradan , aileme özellikle canım anneme hissettirmedim acımı içime akıttım göz yaşımı , ama bir yere kadar dayanabildim . ankarada misafir olduğumuz evde bir feryat koptu o gece , neden diye . sakin bir insanım kimse benden bu yaşıma kadar böyle feryat görmemişti .... o an umudumum tamamen bittiği andı .
hayat devam ediyor işte ......
herkeze sevgiler