Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Klorpromazin (Largactil) kullanan var mı?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
221
Reaksiyonlar
189
Merhaba ben bipolar bozukluk hastasıyım. Daha önce veya şuan Klorpromazin (LARGACTİL) kullanan var mı?

Annem kullanmıştı çok uyku uyuyordu oradan biliyorum bende şuan uyuyamıyorum aklımdan geçiyor

dogandemirci11 cevabın için teşekkür ederim. Sanırım takipli ilaçmış, eczanede az sıkıntı çıktı, bulunmasıda zormuş onu anladım.

Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim benim gibi merak eden insanlarıda aydınlatmış olursun

Daha sonra okuyacak arkadaşlar için yazıyorum. İlaç kalp ritmini normale sokuyor. Bilen bilir cedrina kalp çarpıntısı yapar. Ben de 450mg cedrina kullanıyorum. Cedrina ile beraber aldım. Kalp ritmi normalleşti. Ve çok güzel uyutuyor. 450MG Cedrina ile uyuyamadığım zamanlar için süper ilaç ama uyandıktan sonrada çok fena uyku hali devam ediyor.

@Serhatç, Bu ilaç zaten antipsikotik yani asıl amacı sesleri kesmek ama buna kendinin değil doktorun karar vermesi lazım.
Bütün sıkıntılarını anlat doktora uygun görürse yazacaktır zaten doktor yazmadan da alamazsın.

Yüksek doz Largactil alan oldu mu? Yan etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz ve ilacı direk bıraktınız mi ve sonuçları ne oldu?

@çılgın bipolar, Bende bir ara largactil kullandım iyi ilaçtır. Antipsikotiktir dopamin blokajidir.Ben okb yım şuan
Duxet 30 mg
Selectra 100 mg
Olfrex 10 mg kullaniyorum ben fazla antipsikotik ilaç kullanmak istemiyorum çünkü beni mutsuz edip sosyallesmemi engelliyor.

@Psikoterapi, ben largactil i 5 gün önce direk bıraktım.yanlis biliyorum,umrumda degil.cunku beni mal yaptı ve ben alkol alıyorum maalesef.alkol ile birleşince baygınlık geçirtti bana.bende içmiyorum,şuanda mani dönemindeyim açıkçası direk bırakınca ne oluyor onu merak ettim.

Dr um bırakma dedi ben söz dinlemedim.simdi kafamdaki sesler başladı.pazartesi Dr randevum var,artsın mani seviyem bitmesin istiyorum.mani de 35. Günüm ☺️

@Psikoterapi, bu Largactil den toplamda 600 mg alıyordum.normalde fili bayiltir ama ben kadın olmama rağmen bayilmadim.ta ki alkol alana kadar,içtim ve bayıldım.alkol almak için ilacı bıraktım.az psikopat değilim.yanlis siz yapmayın ..

@Psikoterapi, ozaman maninin sana hissettirdiklerini biliyorsundur.belki hipomani de olabilir senin ki..

@çılgın bipolar, ilaçları bırakmak beyinde kimyasal dengesizliğine sebep oluyor ve atak başlıyor. Ben gereksiz yere antipsikotik kullanıp bırakınca gerçekten psikoz oldum. Doktor 5 yıl kullanacaksın dedi 1 yıl geçti.

ben de de var deccal mehdi cin şeytan zannediyorum kendimi

savaşlar çıkartıyorum ben hatta iki ülkeyi savaştırıyorum

@Ahmet T, counter strike ☺️ hep savaş hep savaş,siz erkekler şu dünyada olmasaydi ne savaş çıkardı ne cinayet.Hayalleriniz bile savaş ve ölüm üzerine...insanoğlu acımasız...

Üst Alt