Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Kitap] Yaşama Yerleşmek / Üstün Dökmen

Sehribanu

Aktif Üye
Konular
152
Reaksiyonlar
0
Bazılarımız bazen dört elle sarılır yaşama… Fark ederek, hissederek, ânı yaşayarak… Bazıları ise parmak ucuyla tutar yaşamı… Prof. Dr. Üstün Dökmen, bu kitabında yaşama yerleşmenin koşullarını anlatıyor. ...

okudum bir kaç ay oldu,
hap gibi bilgiler veren kitapları sevmiyorum.
kitabı okuyunca hap almış gibi o an evet daha iyi olmak
ya da daha iyi yaşama bakabilmek adına ruhunuza telkinler veriyorsunuz.
sonrası hapın etkisi geçince yine aynı..
ben sevmiyorum kısaca bu kişisel gelişim kitaplarını.
sınırlı bakıyorum belki de ,
yazar hiç felç olmuş mu hayatın da ki ;
elbet pozitif bakıcak diye düşünüyorum..

sevgili ikinci bahar,hapın etkisini devam ettirmek senin yeteneğine bağlı. :D :D :D Şaka tabi, kişisel gelişim kitaplarını ben de sevmiyorum ama Üstün Hoca'ya karşı ayrı bir saygım var,meslektaşım olması nedeniyle...Mutlu olmanın 7 anahtarı,10 günde hayatınız değişecek gibi popüler olmuş kişisel gelişim kitaplarını okumam. Senin de dediğin gibi geçici bir iyilik haliyle hayatımıza bir anda şişen bir balon gibi girip bir anda patlayarak hayatımızdan çıkarlar,biz yine kendi girdaplarımızda,karamsarlığımızla devam ederiz yaşama...Düşenin halinden düşenler anlar elbette,onun için hava hoş,hayatında hiç sakat olmamış ya da ciddi bir sağlık problemi yaşamamış,hayata o pozitif bakmayıp da ben mi bakacağım..Sana sonuna kadar katılıyorum...

Üst Alt