Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kısmi felç geçirdim. Ehliyet alamıyorum!?

çakırerol

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
yaww arkadaşlar 2011 yılında kısmi felç geçirdim fizik tedavi vs vs ayağa kalktım sekerekte olsa yürüyorum sol kolum hiç çalışmıyor denecek kadar az çalışıyor h ehliyet alamıyorum 5 yıldır ne yapacağımı şaşırdım bana bir fikir verirseniz sevinirim sakaryada oturuyorum

çakırerol

Donanım teknolojisini bilen, insan evladı bir doktor-heyet-komisyon bulana kadar hastane hastane, şehir şehir dolaşmak lazım!

sayın oturan boğa sakarya eğitim araştırma hastanesi vermiyor ehliyet bende sevksiz h.paşa numuneye gidip başvurdum ordan h sınıfı ehliyet alabilir otomatik vitesli araç kullanabilir raporu verdiler sakarya trafik bir hayır birde evet raporum vardiye il sağlığa sevk etti oda tekrar s.e .araştırmaya sevk etti sonuç yine ehliyet alamaz raporu çıktı ben bu işten hiç birşey anlamadım ne yapmam gerekir bilginiz varsa lütfen cvp bekliyorum

çakırerol

Bir kol yok hükmünde olduğunda dahi sürücü belgesi verilmesi lazım. Dediğim gibi, başka şehirde, insan evladı heyet bulmalısınız!

Üst Alt