Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kira sözleşmesi ev satılırsa ne olur?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sokr@t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sokr@t

Aktif Üye
Kira sözleşmem 5 mart 2024 te bitiyor sözleşmem bitince zaten evden çıkacağım ancak ev sahibi de bu arada eve satılık ilanı verdi öğrenmek istediğim husus eğer ev sözleşmem bitmeden önce satılırsa kira sözleşmesi yine devam eder mi yoksa sonlanır mı yani benim yeni ev sahibine de evden çıkarken ihtar çekmeme falan gerek olur mu evden çıkacağım diye yoksa ev satıldığı için o sözleşme zaten sona ermiş olup uzama riski olmaz mı evden rahatça çıkabilir miyim ?

sokr@t yeni ev sahibi yasal olarak altı ay icinde evden çıkartır kiracıyı. oturan kiracıyı çıkartmak isterse.Evi yeni alan kişi yani sana hemen çık diyemez.noterden ihtar çeksede 1ay süresi var.Bir ay sonra çıkmasan bile yasal altı ay sürer seni çıkarması.

fenerliyizz ben zaten sözleşmem bitince kendim çıkacağım evden benim asıl merak ettiğim ev satılırsa yeni ev sahibine de evden çıkarken ihtar çekmeme gerek var mı sözleşme uzamasın diye biliyorsun kiracı evden çıkmadan önce sözleşme bitimine en az 15 gün kala ev sahibine ihtar çekiyor sözleşmeyi sona erdirmek için yoksa sözleşme uzuyor bir yıl daha ev satılırsa bunu yapmama gerek var mı bunu öğrenmek istiyorum .

sokr@t gerek yok telefondan sms olarak belirtirsin.brlge olarak ev sahibin çıkma diye diretiyormu sana yoksa.Yapman gereken evden çıkarken boş bir kağıda anahtarı teslim ettiğine dair tarihli isim soyadım belirtecek şekilde ev sahibinden imzalı bir kağıt alman.Notere falan para vermene gerek yok

sokr@t sozlesmen bittikten sonra evden çıkmak istersen ev sahibi neden çıkmanı istemesini.cik a derse sende tamam eski kira fiyatından bir yildaha oturayım teklifi yap bir daha uğramaz yanına hemen çık der

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri