sevgili karaboga;elimizdeki pasolar tam amacına yönelik degil malesef..söylenildigi gibi ve bizlere broşürlerle gönderilen bilgiler dogrultusundada kullanılamıyor..kullanamadıgımız alanlardan biride seninde gündeme getirdigin gibi THY..bende geçen yıl bodrumdan istanbula gelirken pasomdaki bana iletilen bilgiler dogrultusunda bir indirim söz konusu olmadı..ve aslında komik bi yolculuktu anlatayım bakın.
Refakatçiye gerek yok dedigim halde refakatçi verdiler

refakatçi çok geç geldi hosteslere giderim ben diyorum Allahım dinlemiyolar

neyse herkez uçaga götürecek servis arcına binerken ben kedi gibi bekliyorum köşede

neyse birden hostess 1 dk izin verin durun falan diye yüksek sesle bagırdı Allahım kesin bomba var dedim

meger benim refakatçim gelmiş(meger bayanmış bekledigime degse

)ve hostes herkezi durdurdu bana yol vermeleri için içimdende diyorumki leydiligim heryerde belli

neyse o şaşkınlıkla çıktık dışarı tam servis aracına binicemm durun hanfendi diyolar neden deedim size özel araç gelecek

)))))))gerek yok buna binebilirim diyorum yok abi beni tınlayan yok

bu arada yolcular gitti uçaga..neyse 10dk sonra benim araç geldi.kapısını açmaları sanırım bikaç dk yı buldu

)bu arada ben kolları bagladım duvara yaslanmış paso gülüyorum

))neyse tekerlekli sandalyeyi indirdiler binin diye niyeki dedim

))çünkü yürüyebiliyorum ben(10gün bodrumun altını üstüne getirmiş kıza illede bin diyolar)gerek yok dedim araca bindim..
aracın şöförü kayıp

))))))))))))))))))bi süre onu aradılar.ben içerde nasıl gülüyorum anlatamamm..bu özel araca binen arkadaşlar bilirler tank gibi bişey dışarıyı görmüyosun.içimden sürekli garip şeyler geçiyoor.şimdi indigimde bir hapisanede bulursam kendimii yokyok bu kaadar işlem uçaga binmek için degildir diyorum

neyse bu araç uçaga yanaştı ben yumrukluyorum kapıyı açın inicemm diye

sonra görevli bekleyin merdiven çıkmıcaksınız burdan işte asansör gibi bi basamakla biniceksiniz uçaga dedi..gerek yok dedim yine tınlanmıyorumm..neyse uçaga yanaştı kapıya dek merdiven yükseldi ve kapıya dayandı bu kezde kapı açılmıyoo

))))))))))))))))))))))))))))))))))ben temmuzun o sıcagında o tanktaa gülüyorumm

bayaga bi ugraştan sonra kokpitten yanaştı asansör ben kahkahalarla pilotların yanından geçiyorum yokmuşum gibi davranın dedimmm ben neye güldügümü biliyorumda onlar neye gülüyoo bilmiyorumm

ve evet veeeee evet arkadaşlar veeeeeeeeee sonundaaaa ve beklenenn annnnnnnnn koltugumaaaa oturdummmmmmmmmmmmm..biletimi saklıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

))))))))))))))))))))))))))))