Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Kınıyorum] İETT'de otobüsün rampasını indirmeyen şoför

kadir1981

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
3 gün önce Taksim'e gidiyodum yeni otobüsle taksime geldi kapıyı açtı insanlar indi benle şöfer bide eniştenim kardeşinin oglu vardı. dedimki otobüsün ranpası yüksek otobüsü indirmen gerekiyo. benle kavga etti nerdeyse dövüyodu beni.
istanbul sarıyer taksim hattında çalışıyo. kınıyorum o şöförü. belediye o otobüse para vermiş indirmesi gerekiyo..
bi de metro amirini kınıyom. kos koca belediyenin elektiriginden bana aküllü arabamı saj yapmaya izin vermediler. ben iş için taksime gitmişim arabanın sarjı azalmış hem büyük şehir belediyesi dogru düzgün araba vermiyo bizim oraya otobüs yollamıyo sarjda yapmama izin vermiyo
yazık bence onlar özürlü hem de kafadan
belediye çalışanlarını kınıyom

yazıklar olsun..
oyle kendini bilmezler kendini bir ..... sananlar cıkıyo kadir.
elden bişey gelse hiç düşünmem onu orada sallandırırım ama
gecmiş olsun demekten başka care yok belediye yetkılıleri biraz daha dikkatli olsa fena olmaz

gerçekten yazıklar olsun başkaca denecek bir söz bulamıyorum :x

inan ki ne diyeceğimi bilemiyorum. onları allaha havale ediyorum.

*Arkadaşlar böyle bir durumla karşılaştığınızda arabanın plakası ve o anki saati,taarihi not alın.Mümkünse şoförün isminide alın.Gerisi size ve şikayet ettiğiniz yere kalmış.Dişinizi göstereceksiniz abi.

Grafiker' Alıntı:
*Arkadaşlar böyle bir durumla karşılaştığınızda arabanın plakası ve o anki saati,taarihi not alın.Mümkünse şoförün isminide alın.Gerisi size ve şikayet ettiğiniz yere kalmış.Dişinizi göstereceksiniz abi.

Bu konuda haklısın meslektaş...
Hakkımızı aramak için gerekli mücadeleyi vermek zorundayız.
Gerekirse şikayetlerimizi bile ilgili kurum ve kuruluşlara bildirmek zorundayız...

Sevgilerimle...

Kadir, otobüs seferini, sefer numarasını, olayın gerçekleştiği yer ve zamanı www.iett.gov.tr adresindeki şikayet dilekçesi aracılığıyla yetkililere bildirebilirsin. Hatta bildirmelisin de! Böylece hem o şoför uyarılır hem de İETT bu konuda vatandaşın duyarlı olduğunu bilir.

Kendiside aday adayı olduğunun farkında değil!!! bir gün aynı olaya maruz kalmayacağı ne malum.Kadir nette gezerken İ.E.T.T'ye de bir mail at oldumu...:)

selam

bulent bey plakasını almayı akıl etmedım iettye meıl attım saatı tarıhı calıstıgı hattı yazdım bakalım ne olcak arkadaslar fıkırlerınız ve desteklerınız ıcın tesekkurler o soforu allaha havale edıyorum.

SAATİ HATTI BELLİSE KESİN BULUNUR.
Onu bulup cezalanmasından çokdaha önemli bi ayrıntı var.
Birdaha olmaması için,bir kere daha tüm şöförlerin uyarılmasını isteyelim maille.benzer sorun izmirde yaşadım,yeniasıra bile yolladım yazım çıktı.
burdada refakatçı uygulaması var,kartı olan herkesin ne özürü olursa olsun +1 hakkı var,ama bazı işgüzar şöförler cebinden çıkıyor gibi tepki veriyorlardı bi ara.
tüm hareket merkezlerine yeniden uyarılacak tepkiyi verdim,geçen 2 senede sadace 1 kere yaşadım sorunu.yani bi düzelme sözkonusu.
derimki,mal atalım,önemli olan bu yapılan değil hadi,sineye çekelim,ama bundan sonra çalışan şöförlerin daha dikkatli olmasını,kırıcı olmamalarını isteyelim.
iett için çok kolay bu...
her garaja bir yazı assalar,okumayan şöför kalmaz.

Kadir otobüs seferini, sefer numarasını, olayın gerçekleştiği yer ve zamanı buraya yaz da bizlerde mail atalım

Bizim duyarsızlığımız bunlara bu hareketleri yapmakta cesaret veren. başka türlü herkes bir olup şikayet bombardımanına tutsak, böyle bir şeyi yapabilirler miydi?

sessiz kalmamalı.

devlet memuru anlayışını güzen, bananeci tüm çalışanları kınıyorum

KADİR YAPMAN GEREKENİ YAPMIŞSIN İNŞALLAH Bİ SONUÇ ALINIR. SESSİZ KALMAMAK LAZIM BU GİBİ DURUMLARDA :(

SADECE SESSİZ KALMAMAK DEĞİL BAŞKA BİR ŞEYLER DE YAPMAK LAZIM AMA ELİMİZDEN BİR ŞEY GELMİYOR.

yazıklar olsun o yetkiliye ve şöföre...

iett meil attı

meil ulaşmış iettye
Değerli yolcumuz,
İETT ile ilgili görüş-öneriniz tarafımıza ulaşmıştır.
En kısa zamanda konuyla ilgileneceğiz. Cevap gerektiren konuları sizinle paylaşacağız.

Görüş-Önerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Hayırlı yolculuklar.
İETT

SİZLER BİRDE ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNİ GÖRSENİZ

KADİR GEÇMİŞ OLSUN BÖYLE YÜREKSİZ BİR İNSANLAN KARŞILAŞMIŞSIN VALLA NE DİYECEGİMİ BİLMİYORUM HATTA ONA İNSAN BİLE DEMİYORUM.

İnsanlıktan Nasibini almayan bu Şoförü Şidetle Kınıyorumm.

Negüzel bak cevap gelmiş kadir.
eğer birde gereken yapılmış uyarılmıştır falan hibi bir cevap daha gelirse,mutlaka ilgilenildiği için teşekkür maili at.ç
bizlerin sadece şlikayetçi insanlar değil,gereken ilgi verildiğinde teşekkür etmesinide bilen insanlar olduğumuzu göster onlara...

Arkadaşlar, bu mail palavra... Bende mail atmıştım. 5 ay önce.. Ve hala cevap bekliyorum. İşin garibi olayı da unuttum.. Ben artık direkt gidip hareket merkezine başvuruyorum. Otobüsün sefer sayısı ve hangi semtin otobüsü olduğunu bilmeniz gerekiyor... Bence bu daha etkili...

Kadir Zaman geçince
geçti gitti onlamı uğraşacam deme
peşini bırakma ve gerekeni yap

sevgilerimle kadirim

Üst Alt