Haftasonu Ramazan alış-veriş'i için gittiğim Güneşli Metro'sunda herzamanki gibi biz özürlüler için ayrılmış yer,normal plakalı araçların istilasına uğramıştı...Bir süre sonra çıkan bir aracın yerine girmek istediğimde yine normal plakalı araç beni görmezden gelerek özürlüler için ayrılmış yere girmeye çalıştı.açıkçası bu bayağı gücüme gitti ve aracımdan inerek buranın özürlü plakalı araçlar için tahsis edildiğini ve derhal burayı terk etmesini söyledim.Tabi arkasından bir ton küfür ve hakaret yedim.Hatta vatandaş daha da ileri giderek bu plakanın sahte olduğunu ve parayı bastırıp aldığımı filan söyledi...İşin en trajik yanı otopark görevlisi yanımda ve benim %100 haklı olduğumu bilmesina rağmen sesini çıkarmayışı ve beni bu kişiyle muhattap ederek yüzüstü bırakması daha da enteresan bir olaydı...Neticede ben trafik polisi çağırma tehtidini savurunca adam biraz ürktü ve yine küfür ederek özürlü otoparkından çıktı...Özürlü otoparkı hususuna bazı firmalar çok titiz davranmasına karşı (CARREFOUR,CAPITOL ve GÖTHZEN gibi) defalarca gittiğim ve sürekli aynı sorunları yaşadığım METRO GROSSMARKET'in hala bu konuya duyarsız davranması hiç hoş değil...Bu konuda tepkimi artık çok sert verme kararı aldım...Sonuçlarını katlanacak kadar bireysel olarak bu işin üstündeyim...Tek suçum bu aracın plakasını almamak oldu...Ama artık korksunlar benden...Çünkü biz bu küfürleri hak etmiyoruz...