Zaten ben o zorluğu çekerken onlar bize bakıyorlardı, görülen birşeyi anlatmaya gerek varmı? Daha üst düzeyde bir sorumlu bulabilirmiydim? Bulsam ne olacaktı? Burası Türkiyenin başkenti ve bir hakem hastane, daha önceden şunuda biliyordum, tekerlekli sandalyede bir arkadaş numune hastanesinde ameliyat olmak için yatıyordu ve tuvalet için yakındaki Ankara fizik tedavi merkezine gidiyordu, bunlar sorumlulara hiç iletilmiyormu?
Pazar günü bizlere uygun bir girişin açık olmasına gerek yok onlar için, sebepmi? biz hastaneye hasta olduğumuz zaman geliriz, hasta ziyareti gibi bir hakkımız yok, çünkü onlara göre biz zaten hastayız...
Ankara fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezine geldiğimde park konusunda bana büyük zorluklar çıkarırlardı, aracı dışarı çekmemi isterlerdi, sanki çekecek bir yer vardı. Dışardaki park görevlisiyle bir süre tartıştık, sonunda park ettim ama çıkışta bir türlü aracımı çıkaramadım, ne hikmetse bu defada arabamın arkasındaki aracın anahtarı bulunamıyordu. Müdür muavininin yanına çıktım, beraber dışarı çıktık, bir baktım ki aracın anahtarı aniden bulunmuş ve araç kaybolmuş...
O günden beri beni tanıyorlar ve yardımcı oluyorlar, diğer arkadaşlara aynı kolaylığı gösteriyorlarmı bilmiyorum. % 90 ı engelli olan bir hastanede hala engelli park yeri yok.
Arzuum ilettiğimiz zaman böyle bir sonuç çıkıyor işte, o an işi hallediyorlar. 184 ü aramak daha mantıklı bence, Sağlık Bakanlığına direk iletiyorsunuz taleplerinizi.