Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kimler hangi bölüme başvurularını yapacak-yapmalı?

hasaner

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar öncelikle kendim için sormak istiyorum bu soruyu devamında ise bilgi almak isteyenlere bilgisi olan arkadaşlar bu başlık altında yardımcı olursa en azından konuyu tek başlıkta toplamış oluruz. çünkü farklı başlıklarda buna benzer sorular soruluyor.

benim sorum şu: benim bir gözüm tamamen görmüyor. psikiyatri raporum ile beraber %49 rapor aldım. sınava hangi bölümden gireceğim. görme engelliler için olan bölümden mi genelden mi? (çok şükür bu güne kadar her işimi kendim halledebiliyorum.başkasının yardımına gerek duymuyorum.lisans mezunuyum)

S.a Bence şuan için erken bir soru ve ayrıca bu konuyu başvuru döneminde yetkililere sorsan daha net cevap alırsın yani (ASPB)...

E-kpss

iktisat bölümü lisans mezunu olarak e-kpss 'na girmem atanmamda kolaylık sağlarmı ?

cenkfutbolcu;

Muhakkak ki sağlar ama bu lisans olduğun için bakmak gerekir iktisat mezunu olduğun için değil.. oda olursa nur ala nur olur.. Vesselam..

Üst Alt