Birbirimize moral olsak, desteklesek süper olur.
Ben 5 gündür su alımını artırdım, tatlı olarak sadece dondurma yiyorum. Arada bir de meyveli yoğurt yedim.
Sebzeye çok fazla ağırlık vermeye başladım. Birkaç kez ton balığı ve az porsiyon tavuk yedim. Tavuk, ton balığı ve dondurmayı tamamen keseceğim. Bugün savsaklayacağımı hissettim fakat su içmeye devam ettim ve az da olsa (15 dakika) yürüyüş yaptım. Akşam yine yürüyüş yapacağım. İlacı yemekle birlikte almak zorundayım, sebze yemeği pişireceğim.
Bu şekilde günü bitireceğim. Ödem atmış hissediyorum, bir hafiflik var fakat bu sefer tartılmayacağım. Kıyafetlerden zayıflayıp zayıflamadığımı anlamak istiyorum.
Muhtemelen bu şekilde ilerlemeyecek, bir uzman desteği alacağım çünkü iştahım açık, tatlı krizinin önüne geçemiyorum.
Ben 5 gündür su alımını artırdım, tatlı olarak sadece dondurma yiyorum. Arada bir de meyveli yoğurt yedim.
Bu şekilde günü bitireceğim. Ödem atmış hissediyorum, bir hafiflik var fakat bu sefer tartılmayacağım. Kıyafetlerden zayıflayıp zayıflamadığımı anlamak istiyorum.
Muhtemelen bu şekilde ilerlemeyecek, bir uzman desteği alacağım çünkü iştahım açık, tatlı krizinin önüne geçemiyorum.