Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz hastası olup h sınıfı ehliyet alan var mı?

metehan222

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
merhaba ben kifoz ve skoyloz hastasıyım benim gibi olup herhangi bir devlet hastanesinden engelli raporu ve h sınıfı ehliyer alan varmı?

boy 1,75 başka hiç bir uzuldada eksiklik felan yok sadece ileri derecede kifoz var yani h sınıfı ehliyet alma imkanım yokmu

Yok alamaz o halde. Araç hakkından kimlerin yararlanacağı yukarıda arkadaşımızın verdiği linkte açık olarak belirtilmiş.

sol veya sağ ayağınızda kifoskolyoz'a bağlı kısalık varsa H SINIFI EHLİYET ALIR OTAMATİK VİTES ARAÇ KULLANIR ibareli rapor alabilirsiniz.

2 ay önce kifoz ameliyatı oldum şu an durumum iyi platine alışma sürecinde herkes gibi zorluk yaşadım nefes alıp vermede yaşadığım zorluk kalmadı ama hastaneye başvurduğum zaman %15 vereceğini söyledi ortopedi uzmanı ve açık bir dille hastane hastane gez kim yüksek oran verirse ordan al raporu dedi kifoz ameliyatı olup rapor alan arkadaşlar bu konuda hangi il olduğu farketmez yardımcı olan ve durumdan anlayan hastane doktor ismi söyleyebilirlerse mutlu olurum

metehan senin raporkaç ehliyet abialbd,inmi kardeşim bendede kifoz var bana ehliet bile vermiyorlar

Yok ehliyet almadım vermiyolar yani kifoz skoyloz hastaları normal olarak b ehliyetiyle de araç kullanabilir hiç bir tertiabat kullanmaya gerek yok yani

metehan şuan sende ehliyet varmı ve snein özür oranın kaç bendede kifoz var bana h,çbir şekilde ehliyet vermek istemiyorlar

kardeşim banada boyun ve bel geriy edönmyür die vermiyorlarya ben isteidm gibi sürüyorum arabayı saçmalık

burak net olan bir şey var h sınıfı ehliyet vermiyolar. Gidicen bi sürücü kursuna b sınıfı ehliyet başvurusu yapıcan alıcan senden onlar b sınıfı ehliyet için rapor istemezler galiba

KKELEBEKK bendede kifoz var bana hiçbir şekilde ehliyet vermiyorlar bel ve boyun geriye dönmüyor die sürücü olamazsın diorlar ama ben çok rahat sürüyorum arabayı ne yapmlaıyım şaşırdım kaldım

Engelli raporunu ne zaman hangi hastaneden aldınız bende kifoz ameliyatı oldum rapor vermiyorlar

arkadaşlar bende kifoz ameliyatı oldum engelli raporu için hastaneden olumlu bir sonuç çıkmadı raporu nerden hangi hastaneden aldığınızı yazabilir misiniz

devlet hastaneleri veriyor ben devlet hastanesinden aldım bende ehliyet için rapor alamıyorum

alabidlnmi raporu
metehan222 ben rapor alamıyorum akrdeşim neyapcamya

oturanboga artık şöyle brşeymi var varsıyorum adevelt hastanesinden başvurdum ordan reddedildi bu diger tum hastanlerdede görülebiliyormu

burak_br

Evet, ama nasıl olduğunu bilmediğim şekilde bazen bu kayıtlar pas geçilebiliyor bazı hastaneler tarafından.

tşk ederimm bir türlü alamadım raporuya sklayoz engelli biriis nedne bukadar sorun yaşıyor anlamadım

ehliyeter deişecekmşya yeni yılımı beklesek yoksa

Kifozdan 43 raporu olan arkadaş nasıl aldığını hangi hastaneden aldığını belirtir misin

Ben hicbir sekilde ehliyet alamadim sklayoz diye gidon adam beyin cerrhaine gonderiyor ameliyat oldun die 😃

ya ben neyapcam bir türlü bu ehliyet işini çözemiyorum

bel ve boyun ne alakya rbalrda kim geriye dönüyrki

Üst Alt