Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kıbrıs'ta askerim. Psikolojim bozuk, çaresizim. Askerlik durumum ne olur?

@OğuzHan112, yatış epikiriz raporu hemen veriyormu aynı gün verirlermi peki abi özleden numaranı atsan konuşarak anlatsan olumru

Hayır özelden konuşmak istemiyorum numara da veremiyorum kusura bakmayın.

Hastane yatışlarında çıkışta epikiriz raporu verilir, size verilmedi mi? Verimediyse hangi hastanede yattıysanız oradan epikiriz alın direkt şube başkanı ile görüşün.

@Omer01qq,

@OğuzHan112, şube başkanı ne oluyor onu anlamadım bana raporlar verdirildi kuşanacağım ilaçlar konulan tanı hepsi kâğıta yazıyor

@OğuzHan112, şube başkanlığı nerede oluyor ve gittiğimde ne demem gerekiyor

Tamam sana verilen o evraklar epikiriz raporu oluyor,şube başkanı yani şubenin amiri rütbeli, teğmen üsteğmen yüzbaşı binbaşı albay gibi değişir.

Şube başkanı şube de olur, odası vardır odasına gidersin izin alıp, ailem yok dedin güzel bir dille anlatırsın her şeyi.
@Omer01qq,

@OğuzHan112, ben bence tekrardan yatış yapayım psikiyatride doktorlar belki çürük verirler

@OğuzHan112, olmadı ağrıya giderim dediniz gibi askerlik şubesine uğrarım dediniz belgeleri alırım

Üst Alt