Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendine zarar verme ve kavgacılıktan nasıl kurtulurum?

anonymous

Aktif Üye
Konular
277
Reaksiyonlar
276
Gittiğim özel klinikte şizoaffektif, devlet hastanesine göre bipolarım. Manik ve debresif atak geçirmiyorum fakat kendime çok şiddet uyguluyorum, zarar veriyorum. İlaçlara rağmen uyuyamıyorum. Bu aralar çok kavgacıyım. Anneme çok düşkünüm ama ona bile acımadan ağzıma geleni söylüyorum. Kendimi engelleyemiyorum. Bu durumu yaşamış var mı?

Cünkü yalan hesap açan çok kişi var bipolarda bu yok

@Descartes, hocam normalde böyle değilim. 1 haftadır uyuyamıyorum. Ara ara aklıma düşünceler düşüyor. Kendimi cezalandırmak istiyorum. Öfke anında parlamalar oluyor.

@anonymous,
İç dünyandaki dalgalanmalar seni gergin yapıp ailene parlıyor yada kendini kontrol edemiyor olabilirsin bence bi doktoruna bahset bu durumu küçük bi dokunuşla çözebilir.

@anonymous,

Ben zaten daha önce bahsetmiştim benimde senin gibi şiddet problemim var. Bu bipolardan bağımsız birşey. Aşırı saldırganlık çocukluk travmaları. Biri benim canımı sıkarsa ana avrat sövüyorum. Bipoların şöyle bir etkisi var stres yaşadığımda biri beni sinirlendirirse zaten var olan baş ağrım katlanınca etki çoğalıyor. Onun için kendimi eve kapattım ve çıkmıyorum.

Üst Alt