Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kas hastalığıyla uğraşırken sevgili bulabilen var mı acaba?
Pekala ciddi bir paylaşıma ciddi bir cevap kas hastalığı zor bir hastalık hayatımızın oldukca önemli bir kısmınıda kapsıyor,doğru.Sevgili bulma olayına gelince bu da tamamen kişisel bir şey çokda kas hastalığı ile ilişkilendirmeyelim işin içine mantığı biraz devre dışı bırakıp duygularımızı,kalbimiz koyarsak evlenen.çoluk çocuk sahibi olabilen örnekleride görebiliriz ama aramakla olmaz böyle şeyler,istemekte gerek,karşınıza ruh eşim diyebileceğiniz bir kişininde çıkması demek yani ince işler demişler ya.. e kas hastası olunca bu işler daha da bir inceliyor ve tamamen kişisel özellikler,bu konudaki bakış açınız,karşınızdaki kişilerin düşüncesi,onlara kendinizi ve hastalığınızı ifade edip alacağınız geri bildirimler vs. bir çok şey etkili oluyor arkadaşım naçizane bir kas hastası olarak düşüncelerim bunlardır.
ben buldum ben buldum..öyle mutluyumki..ayaklarım yerden kesildi...sanki üzerimde büyük bi enerji var ayakta daha rahat,,gezerken daha rahatladım sanki..ama aklımda hep o var..sanki elimden tutup yürütüyo...
nasil yani nerden buldun daha varsa bizde gelelim yahu arkadaslar ne bulmasi
manavdan almiyorsun herhalde iki gonul bazen 40 yilda bir bulusur bu isler oyle
agactan erik toplamaya benzemez ) kolay gelsin ...
bende kashastasıyım ama aramıyorum kimseyi. aslında hastalıkla bir alakası yok bu yürek meselesi yürekli pek kimse yok şu hayatta varsada görmedim hiç... göreceğimide pek sanmıyorum.
gül gzeli bende hastayım ama kimseyi aramıyorum demişin aramamanın sebebinide yürekli kimse yok diyosun sen yürekli kişiyi tanıyormusun bence tanıyormusun.
yürekten ziyade gurur meselesi bence neden gururum kırılsın die bakıoz bir de gerçkler var hekes için gerçklr doğru olan herhlde doğru kişinin karşımıza çıktığı zaman karşılık lı olablir karşılıksız olablir mücadele etmek korkusuzca sölemek gerekir içinden gelnleri mantıklı da olmak gerekir bunu da kabul edelim ulaşılmz aşklar istememk gerekir bu acıdan başka bişey vermio... ben oku atıyım ok gitsin hedefe ulaşmayan ok utansın ben deil..
arkadaslar ben kas hastasıyım vede evliyim 2 tanede cocugumuz var esım beni bu halımle kabul eetti simdide mutluyuz herkese mutluluklar dılerim her sartlarda...