Bende kas hastasiyim sizin yasadiginiz zorluklari birebir yasiyorum kolumu kaldiramiyorum ellerim iyi hayalimde arac surme arzusuyla teknolojiyi her an takip ederek gecti araca inip binmek zor birgun bindirirler ikinci gunu yardim istemek olmaz arabaya binsek bile direksiyon nasil ceviricez
kafamdaki projeyi bir muhendis ve sirket sahibine anlattim cok ilgilendi 4 tekerli bildiginiz otomobil gorunumlu silgecli hidrolik kullanilan kapi tekerlekli sandalye yada akulu sandalye ile kumandayla kapinizi aciyorsunuz araca biniyorsunuz joistik li elektrikli oldugunu soylim 100 km mesafe opsiyonelli ve siz ne isterseniz kullaniminiza gore sizi bilgilendiricem
bu platformu kuran size yazabilmemi sagladigi icin tsk ederim
kafamdaki projeyi bir muhendis ve sirket sahibine anlattim cok ilgilendi 4 tekerli bildiginiz otomobil gorunumlu silgecli hidrolik kullanilan kapi tekerlekli sandalye yada akulu sandalye ile kumandayla kapinizi aciyorsunuz araca biniyorsunuz joistik li elektrikli oldugunu soylim 100 km mesafe opsiyonelli ve siz ne isterseniz kullaniminiza gore sizi bilgilendiricem
bu platformu kuran size yazabilmemi sagladigi icin tsk ederim