Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardiyloji, Nefroloji ve Psikiyatri için aldığım rapor oranı düşürülür mü?

Tülin Koştur

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar engelli vergi indiriminden faydalanmak için devlet hastanesine baş vurdum.4 hastalıktan doktorları dolaştım.Kardiyoloji%20 Nefroloji%40 Psikiyatri%25 Fiziği okuyamadım.Şimdi10 nisanda rapor sonucunu alıcam sonuç neolur? defdarlıkta sonuç düşermi?

Tülin Koştur

şu şekliyle % 64 yapar vergi dairesi indirme pek yapmıyor artık zaten indirsede bu oran sizin için 40 ın altına düşmez

pisikoloji var raporunuzda kaç sürelimi verildi raporunuz acaba

eğer raporda psikiatri varsa muhtemelen süreli verilir

Sedat bey ben dün hastaneden%64 oranlı raporumu 1 yıl süreli aldım.Defdardarlığa götürdüm 2 adet evrağı doldurup vericem 1 yıl sonra tekrarmı hastanede muayene olucam.Bu benim emeklilik değil vergi indiriminden faydalanmak için ve nerelerde yararlanabilirim eğer bilginiz varsa yazabilirmisiniz? teşekkür ediyorım.Emeklilik içinse(DT.15 10 1957 -SSK.26 01 2002)

bakınız dediğim gibi olmuş % 64 ve süreli olur dedim aynen öyle olmuş şimdi şunu söyliyeyim prim gününüzü bilmediğim için psikiatriye gerek varmıydı bilmiyorum işin içine psikiatri girdimi rapor süreli olur nefrolojiden aldığınız hastalık durumu eğer kronik ise kalp ve nefroloji size yeterli olabilirdi şimdi burda vergi indiri alırsınız ve süreniz dolsa bile vergi indiriminizyanmaz o bakımdan korkmayın diğer faydalanacağınız şeylerse forumda çok yerde yazıyor ancak su ulaşım gibi şeylerdende faydalanabilirsiniz geçmiş olsun
Tülin Koştur

Arkadaşlar bir yıl süreli raporum mart sonu bitiyor.önceki evraklarlamı tekrar muayene olucam yada tekrarmı tek tek evrak toplıcam cevabınız teşekkür ediyorum.

Şunu öğrenmek istiyorum mesela venöz yetmezliği için dobler çekilmişti tekrarmı çekilmesi gerekiyor? protein kaçağı var biopsi raporum tekrar yenilenmez herhalde yani bunlarla hastaneye gitsem olmazmı tekrar teşekkür ediyorum.

tetkiklerde bastan istenebilir aslında doktora kalmış bi durum eski tetkileri kabul edende var baştan yaptıranda yani dr a bağlı

Üst Alt