Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kapı Tavan Tutamağı olmayan otomobil için çözüm önerisi olan var mı?

matematik

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selamlar,

Yeni bir araç alma arifesindeyim ancak aracın sürücü tarafının tavanında tutamaç yok.
Bu sorunla karşılaşan arkadaşların ne yaptıgını ögrenebilir miyim?

Teşekkürler

zincir takıyorum, zaten dediğiniz tutamaçlar bir süre sonra kırılır.. uygun delikler yoksa sanayide saç vidası ile tutturuyorlar ve bir de zincir üzerine hortum (bahçe sulama hortumundan bir parça) geçirdin mi harika oluyor..

İsmail selam,
Sıfır araca yaptıracağım ben bunu. Aracın kapartasını deliyorlar mı yoksa farklı bişey mi yapıyorlar?

teşekkürler

sıfır da olsa sorun olmuyor..toyotada delikler mevcut. hiç arıza vermeden takılıyor
eşimin corsa yı sıfır aldım ve delerek taktırdım. sadece içi sacı deliyor ve sorun olmuyor. en sağlamı böyle. zaten asıl tutamaçlar bir süre sonra kırılıyor.
tertibat takılırken konuyu aç, onlar hallederler.

Bilgiler için teşekkürler İsmail.
Eşinizin aracına sonradan takılanin bir resmi varsa yollar mısınız?

teşekkürler

Bende de aynı problem vardı yolcu tarafında olan tutamagı söküp sürücü tarafına taktım.. ayrıca aracta tavan askısı varsa tutamaklara ihityaç kalmıyor..

Üst Alt