Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuya verdiğim evraklar ve dilekçeler işleme konmuyor. Ne yapabilirim? [Hukuk]

eryener

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
kamuya dilekçe veriyoruz, işleme koymuyorlar. rapor istiyorlar, rapor veriyorum, tedavi yapmıyorlar, red edilmiş. red edilme sebebi nedir diye dilekçe veriyorum, cevap vermiyorlar. üst makam valiliğe dilekçe veriyorum, biz yapıyoruz- yapacağız diyorlar, raporda olur diyor, ama valiliğe göre raporda olmuyor diyorlar. biz yardım yapacağız diyorlar. bu durunda dosyamı nasıl incelemeye alablirim?

10 yıl başvuruyorum hiç cevap vermiyorlar. vakıf müdürü diyor ki, ben burda oldukça sana hiç bir yardim yapmam ve yaptırmam! ben ne yapayım? durum iyi degil ve duymuyorum. ortapedi engelliyim. evli 2 çocugum var. ben bu devlete 18 ay askerlik yaptım. yasa yok mu, nereye başvuralım? torpilimiz yok, kamudada adamiz yok, halimiz ne olacak? yasal yoldan ne yapabğilirim, bunu bana söylerseniz büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

Tam olarak ne yapmak istdiğini adım adım yazr mısın? Nerede, hangi statüde, kaç yıl çalıştın. Sonra işten ayrıldın, sonra ne yapmak istiyorsun? Kimden ne yardımı talep ediyorsun? Hangi yollarla -adım adım yazarak- başvurdun? Oradan ne cevap geliyor....?

BEN KAYMAKAMA BİYONİK KULAK VE PROTEZ AYAK İÇİN BAŞVURDUM BENİ HASTANEYE SEVK ETTİ RAPOR ALDIM VAKIFA VERDİM SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKIFINA AMA RET EDİLDİ SEPEP SORDUM CEVAP VERDİLER DİLEKÇEYLE VALİGİNE DİLEKÇEYE KAYMAKAM TEDAVİ İÇİN BAŞ VURDUM ÇIKMASİ VE REDDİN TARAFIMA YAZİLİ OLARAK VERİLMESİNİ İŞTEDİM CEVAP GELDİ AMA DİYORKİ BİZ NAKDİ VE DİGER YARDIMLARI YAPİYORUZ AMA BENA HİÇ BİR YARDİM YAPİLŞMADİ?RAPORDA OLMUYOR DİYE BİZ YAPMAMİŞIZ.EN SON BAG-KUR BORCUMU SOSYAL YARDİMLASMA VAKIFINDA ÖDENMESİ İÇİN BAŞVURDUM AMA RET EDİLMİŞ SEPEP SORDUM CEVAP VERMEDİLER VALİGİNE BAŞ VURDUM YARDIM İÇİN ONDA CEVAP GELMEDİ. Ş.MDİ BEN NE YAPAYIM HİÇ BİR DİLEKÇEME VE TALEPİME CEVAP VERMİYORLAR MUMUR DİYOR Kİ GİT ANKARA YAPSIN BİZ YAPMIYORUZ NİYE AİLE DIŞARDA DURUMU DIŞARDA İYİ DİYOR NEDEN BİR ABİM ALMANYADAYIM ONDA BEN EVLİ VE 2 ÇOCUGUM VAR ONLARDA HİÇ BİR YARDIM ALMADIM ÜSTEKLİ BANA KIZIYORLAR BENİ BATİRDİN DİYOR 15 YIL SANA ÇALİŞTIM HASTENE MASRAFIM

Üst Alt