Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu'da memur olup ekpss ile ünvan değiştirecek olanlar..?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
kamu da memur olup eğitim durumuna uygun memuriyete yerleştirilen arkadaşlar neler yapmamız gerekli. Ben kamu da hemşireyim. Diyetisyen olarak yine kamu hastaneler kurumuna atandım . Daha önceki senelerde bu şekilde atanan arkadaşlar bizleri bilgilendirebilir mi ? Çok teşekkürler

Kurumlar farklı ise çalıştığınız kurumdan muvafakat alıp yeni yerinize verip başlıyacaksınız. Üst ünvanlara atananlara muvafakat kesin verilir vermeme durumunda idare mahkemesine gidilir idare mahkemeside lehte karar verir hep. İnş mahkemeye gerek bırakmazlar.

yeni atandığınız kurum şu ankı kurumdan muvafakat istiyor.3-4 yıl önce ben kurum değiştirdim yeni atama ile

ben de gih sınıfı memurken teknik hizmetler sınıfı sosyolog kadrosuna atandım TH sınıfı Gih sınıfının üstü diye biliyorum muvafakat kolay olur mu

sosyolog teknik hizmetlerde ne olarak geçiyor tekniker, mühendis?idare 1984 sınıf değişikliğinde muvafakat verirler.işe başladığınızda merak ettiğim sorularım olacak.idare1984 tebrikler sınıf eğiştirerek güzel bir iş yapmışsın.

teşekkür ederim radikal52 internetten araştırdım yan ödeme ve ek ödemelerde tekniker gibiymiş sanırım.

umutsuzvaka

Anladığım kadarıyla senin ki kurum değişikliği değil. Tayin için dilekçe yazman yeterli olur diye düşünüyorum.

slmlar idare1984 bende GİH olarak çalışıyorm bende sosyoloji son sınıftayım benimde sosyolog olarak çalışma hedefim var ,bu süreç nasıl işliyor birde nereye kaç puanla atandınız .? nacizane tavsiyeleriniz nedir.

ıssız ada

sosyoloji bölümünü bitirdikten sonra ekpss 85 puan ile ankara büyükşehir belediyesine yerleştirildim ben de gih memur olarak görev yapıyorum nasip olursa geçiş yapacam hedefin var ekpss ye girip dilerim istediğin yere yerleşirsin arkadaşım.

Üst Alt