Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda memur olma yaşı 35 oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozmuşlu

Üye
Konular
45
Reaksiyonlar
127
Arkadaşlar lütfen iyice araştırıp Emin olmadan bazı haberleri paylaşmayın. Olumsuz haberler doğru olmasa bile insanları bir anda hayal kırıklığına uğratabilir. Ve bu haber doğru değil.

evet arkadaşlar yeni kanun meclisten geçti. bundan sonra kamuda memur olma yaşı 35 oldu. kamuda işçi olma yaşı nedir onu öğrenemedim engellilerde durum nasıl olur bilmiyorum.
ben normal alımları zorluyorum 8 ay sonra 36 olacam açıktan atamalara müracat ediyorum ama çok zor kamuya girme işi her geçen gün zorlaşıyor sizlerin düşüncesi nedir bu konuda ??

Engelli ekpss 65 yaş başvurabilir yazıyor kılavuzda 60 yaşinda memur olan emeklilik nasıl olur engelli devlette 65 yaş resen emeklilik olduğuna göre

@ozmuşlu,

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM,
oda ayrı bir saçmalık bunada bir kriter getirmeleri lazım anasını satım ekpss kolay soruyor diye 18 yaşındaki 50 yaşında ki 60 yaşındaki adam da bizle aynı sınava giriyor sonra tecih yapıp atanmaya gelince yığılma oluyor... haa benim raporumda sıkınt var ben girmiyorum artık ama onada bir düzenleme şart..

35 günümüzde artık büyük bir yaş değil. 40-43 bandında tutsalarmış daha mantıklı olurdu. çevremde kpssye ciddi ciddi çalışan 4 kişi vardı hepsi de 35 37 yaş aralığında

Bu kural EKPSS'yi de kapsıyor mu? Yoksa sadece normal KPSS için mi geçerli mi?

kpss de zaten 35 di. ekpss de 65 dedi memur ben aradım ama memur diyorki 2026 ekpss klavuzu daha çıkmadı o çıkınça yazarmış daha belli değil. 2024 ekpss 65 yaştı. 2026 klavuz çıkınça belli olacak.

Belli alan belki bırakırlar.Engelli olma durumunun zamana bağlı olmamasından dolayı.Başvuru tarihinde ... yaşında olmamak gibi ifadeler oluyor.Bir de eski ilanlara bakın bazen ilanlar geride kalıyor.

@Ben_Claudius,

yakın zamanda kyk da mevsimlik işçi olarak çalıştım 38 -39 yaşıdaki adamlar kpss ile memur atandığını gördüm günümüzde emeklilik yaşının 65 olduğunu düşünürsek 35 çok erken yaş olmuş....

@ozmuşlu,

Yığılma olmaz her iki kişi de (genç ve yaşlı olan kişileri kastediyorum) yaşı büyük olana öncelik verir. Kılavuz ya da sınav ile ilgili açıklamalar kısmında okumuştum. Zamanla sizde 50 60 yaşına gelirsiniz. Raporunuzda nasıl sıkıntı varda girmiyorsunuz sınava vasi mi atandı size.

@ozmuşlu,

Gerçekten mi ya! Zaten hayat zor niye iyice zorlaştırıyorlar?! Yasa zaten adam akıllı işlemiyor ki.. !

@Alman, @Polmiks, tamamda 65 yaşindan sonra devlet resen emekli ediyor zorunlu çalişamazsin böyle kuralda var bu durumda 60 yaşinda ekpssyle atanmiş biri emekliliği nasıl olur

Bı tanıdık yurttan gelme 60 yaşinda memur oldu bu durumda emeklilik işlemi nasıl olur

Arkadaşlar lütfen iyice araştırıp Emin olmadan bazı haberleri paylaşmayın. Olumsuz haberler doğru olmasa bile insanları bir anda hayal kırıklığına uğratabilir. Ve bu haber doğru değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt