Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuda EKPSS üzerinden 1.573 engelli vatandaş istihdam edilecek?

Anadolu Ajansında geçildi bu haber.

Ben lise mezunu olarak ve 7 yıldır "HİZMETLİ" olarak çalışmaktayım.
Bu arada "ÖNLİSANS"mezunu oldum.
2024 E KPSS ye önlisans olarak katıldımdı.

Ben şimdi önlisans mezunu tercihimi yapacağım?

Son düzenleme:
Kamuya girebileceğimi bilsem topyekün çalışırım. Şu özel sektörün çilesini çekmek ayrı dert, kamuya girmek ayrı dert. Şu yaştan sonra bi ümidim kalmadı. Hem parasız hem de aileye bağımlı oldum. Sağolsun sgk düşene de bi tekmeyi o vuruyor.

Memurlar net te yok ilanlar arasında.Cumhurbaşkanlığı kamu işe alımda da göremedim.Gelecek senenin ataması olabilir mi?Kpss 60 alan atanıyor haberi gibi bişi herhalde.Puan bazlı sıralama var değerlendirmeye girmek farklı.

@alitzelll🌈,

Yeni yapılacak sınavla olsa idi 2026 yılını işaret ederdi kesinlikle. Bu da sınavdan önce olacağını anımsatmaktadır.

Kazanamadımdı GYS sınavını.

7 yıllık HİZMETLİ yim. Önlisans mezunu olarak tercih yapmak istiyorum.

Ekpss den atanmak artik imkansız gibi birsey bunun yerine başka şeylere odaklanın ben bu sene girecektim ama vazgeçtim . Ömrümüz soru çözmekle geçti

Evt öyle yazıyor sinava gireceklere diye,onla idare edin diyorlar yani, 2028 de artırırlar secimden dolayi😔

Bende aynısını diyorum bu 2026 da yapılacak sınavla alakası hiç yok dedimdi.

Üst Alt