Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu kurumunda çalışma durumu boş..?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar sınav için belgelere bakıyordum. Ösym merkezinde yaptırdığım ön kayıt formunda kamu kurumunda çalışma durumu boş. Bu bir sorun olur mu?

Sınav sonucunu bekliyorum işte tercih yapacağım atanırsam sıkıntı yaşar mıyım ve ne yapmam gerekiyor

öncellikle konuyu daha açık bir şekilde anlatırsan yardımcı olucak bir sürü arkadaşımız burada mevcut .

ataman gerçekleştikten sonra çalıştığın kuruma istifa dilekçeni vereceksin. Sonrası 2 kurum arasında yazışmalar falan.

Bazı arkadaşlar kusura bakmasın ama cidden anlamıyorum sizi.
Ne güzel memur olarak atanıp hayatında yakalayabilecek en güzel fırsatı yakalamışsın ve çalışan memursun, neden gözün daha yükseklerde olup tekrar sınava girme ve tercih yapma gereği duyuyorsunuz?

Kusura bakmayın arkadaşlar çalışıyorum gibi anlaşılmışım şuan Üniversitedeyim sınava ilk defa girdim. Belgeleri kontrol ederken gördüm işte kamu kurumda çalışma kısmı boş şimdi çalışmıyorum eğer atanırsam ve işe başlarsam sorun olur mu kusura bakmayın tekrardan

Genel yetenek 27 28 arası genel kültür 13 14 tane sizce atanabilir miyim

Üst Alt