Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

Arkadaslar kurum bizden yeni rapor istermi acaba ? İstihdam kısmı isaretli degil bnde mesela.

Bir bilgi veya gelisme yok mu arkadaslar. Evraklari atandigimiz sehire mi goturmemiz lazim yoksa kendi yasadigimiz sehirdeki khk ya mi verecez

kurumda atandığın ile gidince il kamu hastaneleri kurumu bölge müdürlüğüne işe başladığın gün dilekçe veriyorsun ve 15 gün sonra istediğin yere tayinin çıkıyor dediler. Yasada bir defaya mahsus dendiği için ve süre belirtilmediği için istediğin zaman dilekçe verebiliyorsun. Yine de kuruma evraklarını teslim etmeye gittiğinde orada sorarsan daha detaylı bilgi alabilirsin.

kurumda atandığın ile gidince il kamu hastaneleri kurumu bölge müdürlüğüne işe başladığın gün dilekçe veriyorsun ve 15 gün sonra istediğin yere tayinin çıkıyor dediler. Yasada bir defaya mahsus dendiği için ve süre belirtilmediği için istediğin zaman dilekçe verebiliyorsun. Yine de kuruma evraklarını teslim etmeye gittiğinde orada sorarsan daha detaylı bilgi alabilirsin.

Sağol kardeşim. Peki bu hafta istenilecek olan evrakları atandigim yere mi goturmem lazim yoksa kendi memleketimdeki kamu hastaneleri bölge müdürlüğü ne mi götüreceğiz

Ben Ankara'da yaşıyorum, kuruma gidip sorduğumda evrakları kuruma değil, kuruma bağlı bölge birliklerine elden verileceği söylediler. Ankara'da 3 bölge birliği var ve istediğime teslim edebileceğimi söylediler. Buna dayanarak başka illerde yaşayan arkadaşların kendi illerindeki kamu hastaneleri kurumu bölge birliklerine bırakmaları gerekecektir. İnternetten bakarak kurum bölge birlikleri iletişim bilgilerini alabilirsiniz İzmir'de kuzey ve güney olarak iki tane birlik var.

Ben Samsun a yerleştim ama Tekniker olarak istersen birbirimize yardım için irtibatta olalım

Kardes 2 sorum var.1 istedin yere tayini cikarip istedin hastaneyi secebiliyonmu. 2- illa istedin yere tayini belli bi zamn icindemi yapman gerekiyo

istediğin hastane olarak bilemiyorum ancak ben tayinimi Ankara'ya isteyeceğim ve Ankara'da bir yer sorarlarsa ona göre cevap vereceğim . Kurumda Ankara mı diye sordular öyleyse adresine yakın bölgeyi seçebilirsin demişlerdi. Sanırım 1. sorunun cevabı olmuştur. 2. soruna gelince bir defaya mahsus istediğin yere atanma hakkını belli bir süre içerisinde yapabilirsiniz veya benzeri bir ibare bulunmadığı için istediğin zaman yapabilirsin diye düşünüyorum. Zaten 1 sene sonrasında asaletin onaylandıktan sonra tayin isteye biliyorsun. Buna göre değerlendirme yapabilirsin. Ayrıca kim istemez ki istediği yere atanmayı. Zaten hepimizin özel durumları yok mu? Sağlık ailevi vs.

her zaman her konuda yardımlaşa biliriz. Ben makine teknikeriyim. Kamu hastaneleri kurumu konusunda da şu an ve işe başladıktan sonra da bildiğim ve öğrendiğim konuları paylaşa bilirim.

Arkadaşlar duyuru daha yayınlanmadi mi ?
yayınlanmadı arkadaşım.
Tercih kılavuzunda "tüm ilçeler" yazan bir yerleştirme sonucu yerleşen kişinin o ilin merkezinde yer alan hastanelerden birine yerleştirilme durumu mümkün müdür arkadaşlar? Bilgisi olan var mı acaba?

Onu bende merak ediyorum bnmde antalya khk tum ilceler yaziyo

Yerlestiginiz ilin sınırları içerisinde her hastaneye verilebilirsiniz. Merkez veya ilçe. Nerede ihtiyaç var ise

ya bizim kurum işe başlamadan başka ile tayin isteme hakkı verio mu meb gibi ?

Sinyor54

KHK yı aradım, bu hafta siteden yayınlanacak evrakları teslim ederken tayin dilekçesini verebilirsiniz dedi

Aynen. Hiç atandigimiz yere gitmeden memleketimizde iş başı yapabiliriz

Ne zaman açıklanacak bu istenen belgeler ? İstenecek belgeler hakkında bir tahmini olan var mı ?

Son düzenleme:
Biriside sevabina tayin dilekce örneği gönderebilirmi.Dilekçede mutlak olmasi gereken hususlar nelerdir.

Kesin yasadigimz ile atanma varmidir.

thsk

Arkadaslar turkiye halk sagligi kurumuna atananlar ben ankarayi surekli ariyorum baglanamiyorm hep mesgul

Kurumdan ses seda yok mu gençler niye istenilen belgeler yayınlanmadı

Diğer bütün kurumlar duyuru yayınladı neredeyse

Bugün yine aradım duyuruyu takip edin diyorlar

Üst Alt