Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

clmapo

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Bu kuruma yerlesen arkdaslar bu baslik altinda toplanalim.

Ben gaziantep hemsire olarak atandim

Baska var mi hemsire olarak atanan bi de en fazla kac gun sonra ise baslariz

Bnde saglik teknikeri olarak antalyaya yerlestim tıbbi sekreterm

Çanakkale kamu hastaneleri vhki bilgisi olan bilgilendirebilir mi

Kamu Hastaneleri kurumu Başkanlığı Hatay memur olarak atandim şimdi yapılması gerekenler nelerdir

Tayin durumu nedir asalet süresi 6 Ay mı 1 yıl mıdır? Ne yapmamız gerekiyor?.. Bilgi paylaşımı bekliyoruz ..

Şimdiden Allah razı olsun

Sinop laboratuvar teknikleri kamu hastaneleri

Hatay'a Radyoloji teknikeri olarak yerleştim. Ne zaman tayin isteyebiliriz bilgisi olan var mı?

Huseyin6

asalet süresi 1 yıldır bu süre boyunca ADAY MEMUR olursunuz ve 1 yıl dolunca yemin edip ASİL olarak çalışmaya başlarsınız.

URFA kamu hast.

arkdslar ben de urfadakı kamu hast. dekı yetkılılerle görüstüm evraklar için. bana TÜRKİYE KAMU HAST. BAŞK. sayfasında paylaşasağı evrakları getırecksn dedıler.

SeWeN

Evrak teslimi için atandigimiz şehire mi gitmemiz gerekiyor? Kargo ile falan gönderemez miyiz

zor hocam valla kımle konustuysam kendısı göturmus

Bilgi için teşekkürler. Kalacağımız yeri ayarlıyor mu acaba

Bilgi ve belgeler ne zaman istenecekmiş ben aradım henüz ulaşamadım öğleden sonra tekrar deneyeceğim.

Antalya Kamu hast kurumu tüm ilceler
Sağlık teknikerligi

Kurumu aradım konuştum arkadaşlar iki veya üç güne kadar ilan metni yayınlanacakmış ve istenen belgeler hazırlanıp gidilecekmiş

daha yerleşmeden tayin düşünüyorsunuz. madem nıye istemediğiniz bi yeri işaretlediniz

anka67

Sağlık teknikeriyim. Kendi memleketime kadro açılmamıştı. Bu yüzden hatayı yazdım. Tayin alabilirsem alırım hemen memleketime gelmek isterim böyle bir hakkımız var. Ama Nasıl olacağını öğrenmek istedim. Tayin alamazsam da Hatayda görev yaparim sikinti yok

Arkadaşlar merhaba öncelikle atananlara hayırlı olsun bolu tekniker kadrosuna atandım. Bugün kamu hastaneleri kurumuna gidip bilgi aldım. Haftaya kurum sitesinden gerekli evrakları yayınlayacaklar hafta sonununa doğru evraklar bulunduğunuz ilin kamu hastaneleri kurumu bölge sekreterliğine elden verilecek işe başlama ekimi bulur dediler arada bayram olduğu için ayrıca atanan arkadaşlar göreve başladığı gün dilekçe yazarak istedikleri yere bir defaya mahsus tayin edilebiliyormuş dilekçe verdikten sonra 15 gün içerisinde atama oluyor bende başladığım gün dilekçe vereceğim

Antalya Kamu hast kurumu var mi ?

Aranizda bu kuruma yerlesen arkadslar nerdesiniz ?

HATAY KAMU HASTANELER BİRLİĞİ KURUMUNA Ataman yapıldı ön lisans memur statüsünde kurum yetkilileri ile görüştüm önümüzdeki hafta içinde internet üzerinden duyuru yapılacak akabinde evrak temini ve teslimi sonrasında kurum içinde oluşacak komisyon ile memur olarak atananlara haber verilecek ilk gün önemli kılık kıyafet traşa kesinlikle dikkat edilmeli

ares1924 bu 1 defaya mahsus tayin isteme Hakkı'mız sadece 15 gün içinde mi geçerli daha sonra da tayin isteyebilir miyiz?

Traş kılık kıyafet mi ? Benim atama hakkımi kimse elimden alamazki calısmama mani bir durum olmadğı sürece. Ha çalışma esnasında muhakkak dikkat edersin eyvallah.

eskişehir tkhk önlisans memur olarak yerleştim.1.tercihimdi(90.57855 puan)

Üst Alt