Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu hastaneleri kurumuna atananlar bu yazının altında paylaşım yapalım..?

leventdkm

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ıstanbul devlet hastanesine atandım istanbul anadolu yakası ama hangisi oldugu henuz bellı değil,ne zaman yaynınlanr neler istedıklerı ve evrakları nereye teslım edeceğimiz.yayınlandıgında herkes bırbırıne yardımcı olurca sevınirim.dostcakalın

inşallah yarin neyın ne oldugu bellı olur

Hangi hastane ise o hastanenin resmi internet sitesinden iletişim numaralarını alarak arayıp bilgi alınabilir.

levent senin yerin çok iyi olmuş ben o bölgede oturuyorum şuan ulaşımı çok iyi metro var ulaşım güzergahları iyi biraz kira pahalı olabilir ama istersen onu kirası uygun olan bir semtte oturursun.

benmde manisa tüm ilçeler çıktı ne yapacağımı hiç bilmiyorum

hepımız ıcın hayırlısı ama daha acıklanmadı sanırım dimi ben göremedim resmı sıtelerınde, deniz madem yakınsın bi soruver :) sız belge ne ıstıyorsunuz dıye :) ne var sankı :)

levent onların elinde bir şey yok tamamen kamu hastaneleri biriği yerleştiriyor yani belgeleri biz bunlara verdiğimizde bile belgeler ankaraya gidecek ordan yerleştirme yapılacak özelden numaranı at bana benm güney kamu hastanelerde çalışan eniştem var sen buraya geldiğinde sana yardımcı olur oda genel sekreterlikte

Levent kardeş ben de edirne KHKB' nı kazandım anlamadığım sen hastaneye atandığını nasıl öğrendin nereye atandığımız daha belli olmadı benim bildiğim beni de aydınlatır mısın ?

arkadaşlar cok tessekkur ederım ve candefa ( deniz ) tel numaramı yazıp yolluyorum hemen

suy ( memet ) kamu hastaneleri kurumu anadolu yakası dıyor. ama hangı hastane oldugu bellı degıl.

anladım kardeşim hakkında hayırlısı olur inşallah.

herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah.benim merak etdiğim başka bişey daha var aslında, bülent abi kelebek ve sorumlu arkadaslar bilir dıye düşünüyorum.şimdi benım vergi indirimimde var ve 3657 sıgorta gunum var. ben memur olunca 15 sene calısmak zorundamyım yokda vergi indirimim oldugu ıcın gunum doldugunda istediğim zaman emeklı olma şansım varmı.

arkadaşlar az önce atandığım ildeki bir yetkiliye ulaştım daha herhangi bir dönüş yapılmadı bize diyor galiba bizim iş başılar bayramdan sonraya kalacak

Üst Alt