Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu görevlileri etik sözleşmesindeki il sicil no nedir?

geleceknesil21

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Kamu görevlileri etik sözleşmesindeki il sicil No nun ne olduğunu bilen varsa yardımcı olabilir mi banka ve menkul değerlere ait bilgiler altın ve mücevherat bilgileri borç ve alacak bilgileri haklar ve beyanı gerekli görülen diğer servet unsurlari edinilen malların kaynağına ilişkin aciklamalar nedir bilgisi olan var mi

İl Sicil No değil de Sicil No yazıyordur sanırım? O da memur olduğunuzda size veriliyor sicil numaranız ÖSYM sonuç sayfasında yazar Sicil no diye. Kamuda tüm işlemlerde dilekçe vs.de sicil numaranızı kullanacaksınız

Banka ve Menkul değerler bankada para vs var mı? altınınız kasanız var mı bankalara borçlarınız var mı alacaklarınız var mı? Bunları yazacaksınız

Diğer mallar da adınıza tapu hisse araba vs taşınır taşınmaz adınıza kayıtlı neler var bunları bildireceksiniz.

link verebilir misiniz? indirdiğiniz yerden,
bu arada mal beyanında sakın sahte beyanda bulunmayın aklınızda olsun, borcunuz varsa gösterin alacağınız varsa gösterin vesaire, sahte beyanda bulunanlara hapis cezası var.

Ben internet üzerinden bakmadim bana
gönderilen kâğıtta öyle yazıyor

geleceknesil21 Yani atanmışsanız mal bildiriminde orayı boş bırakın memur olduktan sonra kurumunuz verecek sicil no'yu

mal beyan formundakı sıcıl no yerıne tc mı yazdım ole dedı memur arkadaslar bunumu soruyorsun acaba?

Hayır kamu görevlileri etik sözleşmesinde il sicil No diye bir bölüm var onu soruyorum

Üst Alt