Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp kapağım değişti. Malulen emekli olabilir miyim?

güls

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar. Yeni malulen emeklilik yasasından emekli olmak için başvurdum. Heyetten dün rapor aldım. mitral kapağım değişti. eforum %54 aritmi klas da 2 parantez içinde 20 demiş. triküspik yetmezlik (2) demiş. sol atrial genişleme demiş. Ne kadar oran alırım. Lütfen yardım edin

Malulen emeklilik için başvurmuşsanız oran yazılmaz,
maluliyet cetveli 'nde şu bölüm yer almaktadır:
  1. Kalp Kapak Hastalıkları
A. Medikal tedaviye rağmen, NYHA evre 3-4 semptomları ve laboratuvar bulguları ile ortaya konmuş ciddi ventrikül fonksiyon bozukluğu saptanan orta-ciddi düzeyde darlığı ya da yetmezliği olan cerrahi veya medikal nedenlerle opere edilemeyen (inoperabl) kalp kapak hastalıkları
veya
B. Perkutan girişimsel yöntem uygulanan veya opere edilen hastalarda medikal tedaviye rağmen NYHA evre 4 semptomları devam eden veya operasyon sonrası en az 1 yıl sonra yapılan takipte ciddi ventrikül fonksiyon bozukluğu devam eden kalp kapak hastalıkları.

O zaman oran belirtilmez, sgk yukarıdaki sizin yazdığınız tanıyı, benim alıntıladığım bölüme göre inceler ve malul olup olmadığınızın kararını verir. Sizde sonuç gelene kadar bir doktora danışabilirsiniz, aramızda anlayan arkadaşlar varsa onlarda yardımcı olacaklardır mutlaka....

Lütfen yardım edin. Hiç bir şey anlamıyorum

[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]25.09.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]25.09.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]26.09.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ( GİDEN EVRAK) SERVİSİ-2[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]26.09.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ( GİDEN EVRAK) SERVİSİ-2[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]5[/FONT][FONT=Verdana]27.09.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]6[/FONT][FONT=Verdana]27.09.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]7[/FONT][FONT=Verdana]30.09.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]8[/FONT][FONT=Verdana]30.09.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]9[/FONT][FONT=Verdana]07.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]10[/FONT][FONT=Verdana]07.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]11[/FONT][FONT=Verdana]08.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ(GELEN EVRAK) SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]12[/FONT][FONT=Verdana]08.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ(GELEN EVRAK) SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]13[/FONT][FONT=Verdana]11.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]14[/FONT][FONT=Verdana]11.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]15[/FONT][FONT=Verdana]12.11.2013[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ( GİDEN EVRAK) SERVİSİ-2[/FONT]
[FONT=Verdana]Birim[/FONT] [FONT=Verdana]İşlem[/FONT]
Malulen emeklilik başvurusu yaptım. Bunlar ne anlama geliyor.

emeklilik başvurunuzun dolaştığı yerler.

zimmetten çıkarıldı demek, incelenmek üzere bir başka birime yollandı demek

Üst Alt