Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastalığından malulen emekli olursam ehliyetim iptal edilir mi?

Sado55

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi günler hocam ben Sedat 30 yaşındayım

bende kalp yetmezliği, kalp pili, anjio, by-pass, ilaç tedavi var malülen emeklilik için SGK başvuru yaptım
Ankara Atatürk eğitim ve araştırma hastahanesinde kurula girdim ve SGK beni 2. Hastahane olarak Cebeci tıp fakültesi kalp merkezine gönderdi orda da muayeneler bitti doktorum raporumun %100 olduğunu söyledi salı günü raporu almaya gitcem

sorum şu olacak ehliyetim iptal edilir mi yada böyle bir ihtimal varmı.
Net bir bilgiye ulaşamadım şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

Sado55

Geçmiş olsun,benimde yakın bir arkadaşım kalp yetmezliği ve kalp pilinden %100 aldı,emekli oldu otv siz araç aldı.ehliyeti E sınıfı aynı ehliyetle devam ediyor iptal gibi bir durum soz konusu değil

Hocam teşekkür ederim bilginiz için bir sorum daha var cevaplarsanız sevinirim ben 1800 günden malülen emekli olacağım bende ötv den yararlanabilirmiyim yani arkadaşınız kaç prim gününden emekli oldu biliyor musunuz

Son düzenleme:
Sado55

Malulen emeklilikte sağlık kurulu sürücü olamaz değerlendirmesi yapıp bunu emniyet'e gönderiyor genelde. Bu rutin işletilen bir kural değil, ama mümkün.

Evet, %90 ve üzeri raporunuz olduğunda araç alımında ötv-mtv indiriminden yararlanabilirsiniz. Araç alım aşamasında sürücü belgeniz olduğunu unutun, yokmuş gibi hareket edin.

tarboy
lütfen benimle irtibata gecermisin? sormak istediğim bir kaç soru var önemli 0533 452 26 70

z.z
sorularınızı burdan sorun ben de aekadaşa sorup cevaplarım

tarboy

Tekirdağ da otv sız araç almaya gittiğimde benım kalp hastası olduğum için aracı kullanamayacağımı soyluyor sube nerde bu aracı aldınız ıse bende gelip o sehırde bu işlemleri yaptırıcam kalp hastasıyım %100 raporum var

z.z
izmir,ford bayiğinden c max aldı.% 100 rapor kalp rahatsızlığı yalnız malulen değil vergi indirimi ile emekli oldu ikisi arasında fark varsa bilemicem

tarboy

vergı ındırımıyle emeklıyım bende ford bayını arayacağım teşekkurler

Tarboy

şu ford bayı izmirde 1 tane mi var tam adını yazarmısın

Üst Alt