Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalıcı ileostomi ile emekli olacak tanı verilir mi?

@bediatepe

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
Mrhlar ben 3evre rektum kanseri biriyim prim ve yıl şartlarım yeterli 2024 yılı sonunda teshisim kondu ve ameliyat oldum kalın bağırsak tamamen alındı ve stoma açıldı sonrasında kemo ve ışın aldım sonrası stoma kapama ameliyati oldum ama gördüğüm ışın tedavisi sonucunda ince bağırsak birbirine yapışmış açılmadı ve hayati risk olduğu için ameliyat sonlandırıldı ve ilestomim kalıcı oldu benim sormak istediğim malunen emeklilik için müracaat ettim SGK ya bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi emekliligim onaylanirmi

mrb. kalıcı ileostomi ile kesin olarak malulen emekli olacaksın. tanıdığım çok kişi oldu bile. zaten sgk ek 1 listesinde de açıkça yazıyor.
çok geçmiş olsun

Kalıcı ileostomi veya kolostomiler "Ağır Düzeyde Çalışma Gücü Kaybına Neden Olan Durumlar"dandır ve sigortalılık süresi ile prim günü de tamamsa emeklilik hakkı sağlar:

Ocak_2025_sonrasi.jpg

Üst Alt