Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protezi ve omurgadaki eğrilik için hangi oranda rapor verilir?

Zeyno2629

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar benimde sağ kalçamda protez var sol tarafta da kireçlenme var bende rapor almak istiyorum vergi indirimi ve ekpss için. dr.ile konuştum sağ kalçama % 19 sol kalçama da en az % 19 oran verilir dedi .birde omuriliğimde eğilme var demişlerdi birkaç yıl önce acaba bana % kaç oranında rapor verilir? birde benim zaten B sınıfı ehliyetim var bunu değiştirirler mi ? ocaktan sonra mı rapor almalıyım ?
teşekkür ederim.

Zeyno2629

Proteziniz iyi durumda ise %19 alırsınız çünkü ben daha yeni rapor aldim doktor protezlerin durumunun iyi olduğunu söyledi ve iyi hal olarak hesap edip her bacak icin %19 verdi

peki bu oran balzar formülü ile değişiyormu .banada dr. um her bacak için %19 verririm dedi sadece ortapediden rapor almak yetmiyor sanırım. teşekkür ederim Mr.robot

En az %40 a ihtiyacınız olduğunu düşünürsek maalesef protezler yeterli olmayacaktir.

Üst Alt