Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça kireçlenmesi (Koksartoz) tecrübesi olan var mı?

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
arkadaslar kalca kireclenmesi olan var mı aramızda? ve bunun ameliyatını olmus olan.. asıl merak ettiğim bu kireclenme ameliyatı sonrası ilerde olası bi protez kalça ameliyatı varmıs.. bunun evreleri ve neticeleri nelerdir..
tesekkurler

merhaba

bende 1998de tani kondu.yaklasik 10 yildir cok dikkat etmeme ragmen artik dayanilmaz bir hale geldigi icin 2 ay evvel ameliyat oldum. simdi iyiyim. ameliyattan evvel 200-300 metreden cok yuruyemiyordum.yokus/merdiven cikmak neredeyse imkansizdi. ve artik surekli agriyla yasiyordum.

Bende var arkadaşım üstelik doktora 7 yıldır doktorum böyle bi kireçlenme görmemiştim dedirtecek, izmir 9 eylül üniv. tıp öğrencilerine inceleme konusu olacak kadar,ve enson gelişmlelere bi bakayım tıp ilerlemişmi dediğim enson üniv.deki ortopedi doktorlarının ;
-Aman arı kovanına çomak sokmayalım sen bunlarla idare et .
dedirtecek kadar..:):)
Ama ameliyat olmadım çünkü ilk doktora gittiğim dönemlerde, bunu biz temizleyemeyiz protez takmamız lazım ama onunda garantisi yok hareket olmadığı için kireçlenme yenileyebilir demişlerdi yani..

bendede war kalça kireçlemesi düşmanın warsa bu hastalık için beddua et yeter ona

arkadaslar kireclenmede bacak uzar mi kisalirmi? bende de sag kalcada koksartoz var ve 1,5 cm kadar uzun.. bu normal mi yoksa benim tani yanlis mi?

koksartroz genel bi tanıdır bilgilendireyim bendede kireçlenme vardı (avn) zmanla 6 cm kadar ayak kısaldı ameliyat olduktan sonra uzattılar şimdiden geçmiş olsun sakın şikayet etme bence hep sukret

engelliler;

kime sorduysam kisaldi diyor..benim ki ise uzun.. anlamadim gitti..

annemdede bu hastalık var eylülde ameliyat olacak doktor risklerden bahsetmemiş risk olabilir mi sizce? Allah rızası için yardım edin...

Üst Alt