Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalbin 4 parmak üstünde batma hissi sebebi nedir?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
224
Reaksiyonlar
194
Bipolar bozukluk hastasıyım. 12mg invega, 1000mg depakin, 300mg cedrina, 10mg rexapin kullanıyorum. 2-3 haftadır kalbimin az üst tarafında batma hissi oluyor. Rahatsız ediyor. Bulunnnduğum ilde kardiyolojiden randevu alması biraz zor. Ciddiye alınacak bir durummudur? Sebebi ne olabilir?

Muhtemelen kalple alakalı değildir. Aceleye gerek yok. Bu genelde psikosomatiktir. Randevu Alabildiğiniz zaman kardiyolojiye gidin...

Konu kalp olunca önemsenmesi gerekir..mutemellerle olacak iş değil bu.

En kısa zamanda bir kardiyoloji ile görüşün.

@dreamfail,

@dreamfail,

Özellikle son zamanlarda seninkine benzer şikayetler ile kardiyoloji dolup taşmış, bununla alakalı bir haber görmüştüm. Geneli ritim bozukluğu diyordu doktor ancak bu kişiden kişiye değişir elbette.

Hatta aksi durum çıkmazda ben de bu cuma kardiyoloji bölümünü ziyarete gideceğim bakalım.

@OğuzHan112,

Hayda. Kardeşim ne biçim bir mesaj bu yahu. Ne atliyorsun hemen? Bizim de kendimize göre deneyimlerimiz var. Başımıza gelen şeyler ve onları yazıyoruz. Ben de kalp hastasıyım. Böyle şeyleri çok yaşadım. Birçok kardiyolog ile de görüştüm. Her şeyi de bilme yahu...

Sen de adama muhtemelen basurdan dolayı kanama var yazıyorsun. Biz yok bağırsak kanseri olabilir. Bir an önce doktora git diyor muyuz? Oysa kolon kanseri de olabilir...

@AYLAK ADAM,
He he.

🙂

Sizin yaşadığınız sizinle İlgili bir durum.. hastalığınız tedaviniz vs farklı olabilir..konu kalp olunca varsayımlara ilerlenmez,bir kontrolden geçmesinde fayda var.

@gannicus,

Heroid kaynaklı olabilir demiş olabilirim ama illaki bir kontrol bir muayene önerisi yapmışımdır 🙋

@OğuzHan112,
Fazla uğraşmaya gelmez forumun yeni uç kişisi bu arkadaş sanırım. Üst tondan konuştuğunda haklı olduğunu zannediyorlar.

Konu başlığındaki durumu hastane acilinde anlattığında seni ön sıraya alıyorlar, buradaki takılma psikolojik diyor şaka gibi.

@OğuzHan112,
Fayda var zaten. Bir şey demiyorum. Tabiki deneyimlerimi yazacağım. Çoğu zaman deneyimler daha değerlidir...
Sonuçta sizinki de bir tahmin. Görüşünüzü söylüyorsunuz Benim gibi..

@AYLAK ADAM,
Uç mu? O kadar ünlü müyüm ben? 😁 Arkadaşım hiç de ön sıraya almazlar. Ama EKG çekip Troponin isterler. 6 saat hastanede tutarlar. Kalp krizi ağrısı o kadar basit bir ağrı değildir. Adamı kivrandirir. Evde duramayıp soluğu acilde alırsın...

Batma hissi sinir sıkışması ihtimalidir oda kaslarda falan olur aşırı hissiyat varsa kardiyoloji yeni görün yoksa gerekli bölüme görün dahiliye de bakar gibi

uyumak için rexapin ve cedrina alıyorum. Artık iyi olduğum için, dozu fazla geldiği için yan etki olarak gözüküyormuş. korkulacak durum değilmiş. herşeyim olması gerektiği gibiymiş.

@AYLAK ADAM,
Bu gözümden kaçmış. Takılma psikolojik demiyorum. Muhtemelen psikolojik diyorum. Arada dağlar kadar fark var. Okuduğumuzu anlarsak iyi olur...

Üst Alt