Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kafaya alınan darbe şizofreniye sebep olabilir mi?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
101
Reaksiyonlar
621
kafaya alınan darbe şizofreniye sebep olabilir mi

çocukken kafama iğne vurdular o da etmiş olabilir mi ?

bence olmaz

@Ahmet T,hayır genetik bişey şizofreni kafaya alınan darbeler halisilasyon görmek sesler duymak yapabilir ama şizofreni tek başına böyle birşey değil

@Ahmet T, sanırım bende oldu diyebilirim açık açık. Herşeyin farkındayım ben.

2000 yılında 15 yaşımda iken SAĞ KULAK İÇ KISMINA KAZAYLA DARBE ALMIŞTIM.

Huylarım ve davranışlarım birden bire değişmişti. İçime korku ve ürkeklik girmişti. İnsanlardan kaçmaya başlamıştım özelliklede tanıdığım insanlardan. Aşırı derecede sessizleşmiştimdi. Konuşmayı kesmiştim. Konuşmuyordum artık.

Stres yasamak sizofreniyi tetiklemis olabilir ama siz rumine ediyor gibisiniz bu darbe alma olayini. Gecmisi geride birakin, yuzde yuz bilemezsiniz zaten neden ortaya ciktigini. Gelecege bakin.

kafanın neresine? mma'de yasaklanmış rabbit punch diye hareket var ense ile kafanın birleştiği yer vurunca felç bırakıyor beyin kanaması yapıyor. Belki bende çocukken kafama darbeler alıp otizmli oldum bilmiyorum.

ben çocukken benden yaşca büyük birisi kafamı duvara fena vurmuştu bi ara kafamla dalga geçmişlerdi yumurta kafa diyorlar oysa ki kafam darbe aldı benim

İLGİNÇ EVETT.

@erola, bunu hatırlıyor olmak daha derindemi hissediliyor. Ben o kazayı yaşadığımda tam olarak 15 yaşımdaydım.

Herşey o kaza ile başlamıştı doğrusu.

İçe kapanmıştımdı. Adeta kilitlenmiştim.

Son düzenleme:
Kafaya alınan darbe şizofreniye sebep olmazda falanca tarihte kafama darbe almıştım diye bunu kafaya takar dert edersen sebep olabilir.

Üst Alt