Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadro dereceleri ne anlama geliyor?

ysrkrdmr evraklarını teslim etmeye gittiğinde sana sorarlar hangi ilçeyi istiyorsun diye, o zaman istediğin yeri söylersin ona göre işlem yaparlar..

Ne sorması ya :) Taşra demek, "seç kafana göre bir ilçe" demek değildir...
Kadro hangi ilçe için açılmışsa orada başlar...

Biz atanırkende taşra yazıyordu, evrak tesliminde hangi ilçeyi istiyorsun diye sordular.

ankiloz
seçeceğimiz ilçede o kadroya uygun açık yer mi olması gerekiyor

Ata_Türk
AMA HEPSİNDE İLÇE İSMİ YAZMIYORKİ TAMAM ÇOĞUNDA YAZIYOR MESELA İZMİR ÇİĞLİ AMA ÇOĞUNDA İZMİR TAŞRA YAZIYOR

Memur için kadro her zaman açıktır. Memur ve hizmetli ihtiyacı bitmez..

Belediyeler ve üniversiteler hariç tabi ki..

Sen nereleri yazmayı düşünüyorsun..

Ben mesela elmadağı belediyesini yazmak istiyorum ama direk ankara elma dağı yok ankara taşra yazıyor ama neresi olacak bilmiyorum mesela

Belediyede olmaz o dediğin.. O belediyenin kadro açmış olması lazım. Adamlar eleman istemediyse zorla alacaksın diyemezler ki.. :)

Benim söylediğim durum meb gibi bakanlıklarda geçerli..

ankiloz

kafam karıştı ama anladığım kadarıyla şöyle adam belediyeye yada üniv için alıyosa zaten nokta atışı mesela ankara belediyesi polatlı yazıyor ve orası oluyor yada gazi üniversitesi polatlı yazıyor yada merkez yazıyor oralar oluyor fakat sağlık bakanlığı tüm ilçeler yada taşra yazıyor o zaman ben atandıktan sonra diyebiliyorum ben polatlıda çalışmak istiyorum diye yada elmadağ eger orada ihtiyaç varsa puan durumuma göre ilçe seçebiliyorum

Üst Alt