Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kadro dağılımına göre atanmak için yeterli puan ne olur?

sneaky

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba ben 79,70 puan ile lisans tan 1912. sıradayım bu kadro dagilimi ile memur olma imkanım var mi 1029 kadro lisans için iyi mi adaletlimi

Olabilir.. ben geçen seneki alımda 65 ile memur olarak atanan lisans mezunu görmüştüm..

ankıloz lise düzeyi 2200 sırada 81 puan memurluk tutarmı sızce...?ıkıncı atamada yada bunda

Mrb arkadaslar onlisans 77.77593 kusur puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.bolum aof adalet

Bunda tutmaz kardeşim. Geçen sınavın ilk atamasında 89 puanda kaldı memurluk.. benim umudum teknisyenlik kadrosunun açılması. Motor teknisyenliği açılırsa ilk sıralara onlara yazarım sonra düz memurluk..

Mrb arkadaslar onlisans 77.77593 kusur puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.bolum aof adalet

Olabilir kardeşim.. tercihlerini iyi yapman lazım..

Ankiloz said kardesim bolum aof adalet bilmiyorum cok karmasik bir duygu ne kadar duz memur kadrosu acarlar orasi muaamma

lisans ilk atama yerleştirmeler 76 ile kapatır tahminim

Üst Alt