Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaç senedir tedavi oluyorsunuz nasıl başladı, nasıl gidiyor?

Luci

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
4
Kaç senedir tedavi oluyorsunuz ve nasıl başladı, nasıl gidiyor? İlaçları bırakan oldu mu?

Ufak tefek halüsinasyonlar için ilaç kullanmaya başlamıştım. Bi doktor buldum sen hasta değilsin dedi bıraktırdı ilacı. Ailem cin oldu, yani cinlerin dünyasında buldum kendimi. Öldüm, cehenneme gittim. Annemi şeytan sanıp ona saldırdım. Sonra deccal oldum bi şekilde. Bu şekilde başladı. 2023

İlaç değiştirince kötüleştim. Bu yıl hastanede psikiyatri servisinde yattım.

2012 de başladı. Ve şu an devam ediyor.

27 yıl önce babam bu çocuk kimseyle konuşmuyor diye doktora götürmesiyle başladı. sürekli antidepresan kullanıyorum psikotik de mecbur kullanıyorum. depresyon ve şizoid kişilik bozukluğun var dedi bugün doktor. ilaç kullanmasam sıkıntıdan duvarları yumrukluyorum kafamı da vuruyorum ama rahatlama olmuyor. askerde testte bipolar yada unipolar dendi sonra psikozmuyum dedim doktor hayır dedi. çok bunalınca hayaller kötü bastırıyor yani var bir şeyler ama karışık

@Pickle,@Pickle, o iş nasıl oldu normalde bir kere kullanmaya başlayınca bir sene ilaç kullandırmıyor mu

Tam olarak 14 yıl oldu bana tedaviye başlayalı.
(14 yıl içinde ameliyat nedeni ile sadece 2 gün ilaç içmedim. Hiç bırakmadım ve bırakma teşebbüsüde olmadı)

2.000 yılındaki bir iş kazasıyla başlamıştı. Askerlik yapınca depreşti ve çok artmıştı.

Üst Alt