Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir Bergama'da yaşıyorum. H sınıfı ehliyet almanın maliyeti ne kadar?

blck_emre

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben izmir bergamalıyım h sıfı ehliyet almak istiyorum maliyeti nekadar bilen varmı neler yapmam gerkiyor

araç alımında hesaplama nasıl oluyor birde bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Bence en az 1.000 TL'yi gözden çıkmalısınız. 200-300 cebinize kalırsa ne ala! Telefonla kursları arayıp bilgi almaya çalışın, tek bir sürücü kursunda kalmayın imkanınız varsa ve ne kadar sürücü kursu varsa hepsinden bilgi alın. Hatta yüz yüze görüşün pazarlık yapın mutlaka :) Bu sorunuza ben çok net birşey söyleyemiyorum ama cevap veren olur mutlaka deneyimi, duyumu olanlardan.

ÖTV oranlarını şuradan hesaplayabilirsiniz: Ötvsiz Engelli Otomobili İndirimli Fiyat Hesaplama Programı-> Seyfettin KAHVECİ 2012 - 2014

Normal bir ehliyet parasının yarıs, ya da üçte ikisinı ödüyorsunuz.Kurs sahipleri mevzuati bildiii için, mutlaka pazarlık yapinz.Şişirip sonra indirim yapıyorlar.

1000 liraya aldım 2012 de. şu anda öyledir

Üst Alt