Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@emrem72, ben sana sosyal tesis demedim sosyal tesis farklı özel şirket yada fabrika ayrı diyorum senin çalıştığın yer amir yada şef,i yemiş olabilirim diğer yerlerde olan işçiye olur diyorum
sakın vazgeçme hakkını sonuna kadar ara gerekirse mahkemeye ver ben hakkımı aramadım hata ettim sen ara gerekirse video çek derdini anlat sedat pekere anlat derdini herkesin derdine koşuyor adam..
@Umut umut ben sizin onceki konunuza da yazmistim
bazi seyleri siz idare edeceksiniz
ayrica kanit yoksa dava acsaniz da bir sonuc cikmaz
ben Alo 170e basvuru yapmistim mufettis geldi kanitlarim da vardi doktor raporları/yazili belgeler hatta sahitler ama bir sey çıkmadı
siz kafaya fazla takıyorsunuz, baskalarinin davranislarina cok odaklaniyorsunuz. Buna gerek yok siz gorev taniminizdaki isleri yapin digerlerini birakin yorum da yapmayin isinizi yapip mesainizi bitirmeye bakin size verilecek tavsiye bu olur ayrica psikolojik destek alabilirsiniz onda da yine sizin cabalamaniz gerek oturdugunuz yerden sikayet etmekle cozum bulamazsiniz. Ayrica dava acsaniz bile 10.sene suruyor bir arkadas var adamin elinde bir suru dosya/kanit/yazi... 10 senedir dava sürüyor yazik degil mi ömürden gidiyor onun yerine sizi is harici mutlu eden seylere yonelin
Her şey adil bir şekilde çözülse şaşacağım.Küçük mevzular rahat rahat tekrarlayınca büyük sorunlara dönüşebiliyor.Bu konuda çalışma yapsam 70 kişiye ulaşır.