Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstihdam kısmı değerlendirilmeyen raporla EKPSS..?

mabell

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba, %46 sürekli engelli raporu aldım. özürlü istihdamı kısmında değerlendirilmesi yazıyor. ekpss ye girebiliyor muyum bu sekilde?

mabell sınava girebilirsin sıkıntı yok ama atama sırasında istihdam evet yada işaretli olmalı, istihdam demek çalışabilir mi ? sorusu demek
siz de ise değerlendirilmedi yazıyor yani sıkıntı olur

atamanız bu yüzden iptal olur
alo 184 engelli hakları hakkında bilgi alma numarasıdır, yarın gün içinde arayıp aynı soruyu sorabilirsiniz, size söylediklerimin aynısını söyleceklerdir

Skolyoz23 çok teşekkürler cevap için. peki ne yapmam gerekiyor? rapora itiraz edip tekrar kurula mı girmeliyim yoksa bu raporu kurula girmeden düzenlemenin bir yolu var mıdır?

@mabell kurula girmeden heyeti raporunu aldığın yani heyet sonucunu aldığın yerdeki ilgil memurla görüş durumunu belirt düzeltiyorlar, evrağın aslını götürmen yeterli

benim de öyleydi, evrağı verdim 2 gün içinde doktorlar tekrar imza atıp düzenlenmiş evrağa geri verdiler, ben bir şey yapmadım

haber verdiler gelin alın diye, gittim aldım bilgin olsun

Benim raporum da istihdam yazmıyor fakat işe girmek amacı için yazıyor aynı şey mi sorun olur mu ?

Sezgin000 hocam şimdi sınava girmenizde sıkıntı yok sınavdan sonra tercih yaptınız ve atamanız oldu diyelim, atandığınız kurum sizden eğer raporunuzda çalışabilir ifadesi isterse istihdam işaretli olmak zorunda
ama her kurum istemiyor bunu yani çoğu kurum raporda çalışamaz yazmadığı sürece sorun çıkartmıyor ama diyelim ki, atandığınız kurum çalışabilir ifadesini istiyor yani o zaman istihdam kesinlikle işaretli olmalı

sorun yapmanıza gerek yok, raporun aslı ile birlikte aldığınız hastaneye götürün düzeltiyorlar eğer gittiğiniz gün heyet günü ise aynı gün değilse heyet günü ne zaman ise raporunuzu düzeltip hemen veriyorlar

zaten heyet günleri haftanın her iki günü oluyor

Anladım çok teşekkürler cevabınız için. Ben Türkiye kamu hastaneleri kurumuna atandım. Geçen atamada istedikleri evrakları internetten buldum. Sadece hastanenin vermiş olduğu %40 üzerindeki raporu istiyor. Muhtemelen bu atamada da aynı belgeleri isticekler

Skolyoz23 görevli memur bu raporla herşeyi yapabilirsin değiştirilecek birşey yok dedi sorduğumda. tekrar istihdam kısmının işaretlenmesi içib görüşeceğim umarım bu defa ilgilenirler. tesekkürler takrardan

Sezgin000 büyük ihtimalle öyle olur yada tersi olsa bile sıkıntı yok bir kaç günlük bir işlem de sen hastanede beklemeden raporunu düzenleyip veriyorlar zaten
hayırlı olsun bende ilk defa gireceğim sınava darısı benim başıma inşallah :)

İnşallah kazanırsınız ben hem işte çalıştım hemde ekpssye çalıştım şükür kazanabildim 😊

bence şu anda acil olan bir durum yok mabell sınava gir atandığın zaman çoğu kurum bakmıyor ama olaki bakarsa bile istihdamın işaretli olmasını isterse yani, o zaman bir kaç gün de düzeltip veriyor zaten hastane
kafaya takılacak bir durum yok yani

kurumların çoğu istihdamın işaretli olup olmamasına bakmıyor ama olurda istihdam işaretli derlerse zaten 2 günde hastane düzeltip veriyor, atamanız iptal felan olmuyor yani :)
Sezgin000 önlisans mezunu musun

Sezgin000 hayırlı olsun özel sektörden kurtuldunuz ya gerisi gelir inşallah
darısı benim başıma :)

@Skolyoz23 öğretmen olarak giricem MEB sorun çıkarır mı acaba?

kurula başvururken istihdam için demiştim aslında ama değerlendirilmedi değil "değerlendirilmesi" yazdığı için olumsuz düşünmemiştim.

ayrıca ocak ayında almıştım raporu 8 ay geçti düzenlenir mi bu rapor tekrar kurula girmek istemiyorum. istihdamda onay yoksa atamanız iptal olur yazanlar var kafam cok karıstı

mabell hocam ben bir yıldır sürekli araştırıyorum araştırmayı çok seven biriyimdir, şimdi her kurum istihdam işaretli olmasına bakmıyor, eğer olur da illa ki istihdam işaretli olsun derse, benim başıma aynısı geldi bak daha sınava bile girmedim ama araştırdığım için, raporumda istihdam işaretli olmamasına rağmen hemen gittim hastaneye başvurdum ve 2 gün içinde raporumu düzenlediler (raporumu aldıktan 6 ay sonra yaptım bunu)
ve siz kurula felan girmiyorsunuz evrağınızı yeniden düzenleyip kurul imza atıyor sizlik bir şey yok

yani demem şu ki; bayramdan sonra gidin raporunuzu düzeltin isterseniz bir problem olmayacaktır + kurum belki de hiç böyle bir şey istemeyecektir bile

ama normalde istihdam işaretli değilse bazı kurumlar atamanızı yapmıyoruz gidin düzeltin diye size süre veriyorlar zaten
kalbiniz ferah olsun, hayırlı görevler olsun şimdiden

Üst Alt