Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstihdam kısmı değerlendirilmedi yazıyor, EKPSS'ye girmeme engel olur mu?

Raporu aileden birine verseniz onlar halletse olmaz mi?

doktorlar beni görmeden değiştir mi ki evet onu yapabilirim posta yolu ile gönderip ama doktorlar yapar mı ki

Sadece istihdam işaretlenmemiş vs. dile getirirseniz güzel dille belki anlayışlı doktordur halleder, imzasını atar, mühür vurur, ne bileyim deneseniz bir kere, olmazsa izin alıp gidin hastaneye, başhekimle siz bizzat konuşun, bence bunu es geçmeyin, atandığınız zaman yeni rapor almak daha yorucu ve zor olur.

EKPSS ye girdim ve şu istihdam kısmında hayır yazıyor anlamadım ki ben hiç bir şey çalışamazmıyım yani?

ben raporumu yeni aldım ekpss ve istihdam için başvurmuştum.istihdam kısmı evet yazıyor yalnız çalışabilecek işler alanı boş bırakılmış ve sürekli rapordur.atanan arkadaşlara sorum acaba atama zamanında tekrar rapor istenirmi

Olmaz zannımca, çalışamaz yazmıyorsa en fazla bir hastaneden daha rapor isterler, ama o tercihlerden sonra yerleştirmede olur. Panik yapma.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raporum %98 ve sürekli istihdam kısmı değerlendirilmedi yazıyor. Ağır engelli kısmı evet yazıyor. Bu raporla ekpss ye girebilir mıyım ve çalışabilir miyim

İstihdam kısmı değerlendirilmemiş olan raporla EKPSS'ye girebilir miyim?

Ben yüzde elli rapor aldım ama istihdam işaretli değil ekpss ye başvuramaz mıyım tekrar gidip söylersem alması uzun sürer mi bilgisi olan var mı bide başvuru tarihinden önce ösym başvuru merkezinde raporumu verebilir miyim

Bende istihdam bölümüne evet yazıyor.atandıktan sonra sorun kalmadı mı şimdi?Kurum yine de rapor isteyecek mi?Ben öğretmenim.Rahatsızlığım bipolar bozukluk.

Üst Alt