Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstihdam kısmı boş olan rapor atamada soruna yol açar mı?

enes_mrl

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
İki sene önce %49 sürekli rapor aldım calisamayacagi işlerin niteliği hassas görmeyi gerektiren işler yazıyo arka kısımda hassas görmeyi gerektirmeyen işlerde çalışır yazıyo ama istihdam kutucugu boş kalmış sıkıntı olurmu acaba yazarsaniz sevinirim

Olmaz ama kurumun iside belli olmaz yeni rapor isteyebilir

İstihtam işaretli olması gerekir biz atanırken bu yüzden rapor yenileyen arkadaşlar oldu

İstihdam kısmı boş dolu olmasi cok tartışılır oldu.

Bu soruna kesin cevabi nerden alabiliriz ki ?
Hadi rapor yenilesek yetismezki
Benim istihdam kısmı degerlendirilmedi diyo.
Engel orani %50

İnşallah atanır, senden evrakların istenirse, bırak kazandığın kurum karar versin istihdam için uygun olup olmadığına...
Tavsiyem fiziyi yapını öngörerek, tercihlerinde yazacağın kurumlara dikkat etmen...
Yani ben şurda çalışabilirim, burda çalışamam şeklinde...
Şu aşamada yapılabilecek fazla birşey yok diye düşünüyorum...

Fizigimde bisey yok cok sukur. Saglik teknikeriyim ona gore tercih yapcam. Saolun insallah sizde atanrsnz

Rapora itiraz

Arkadaşlar raporum da hassas görmeyi gerektirmeyen işlerde çalışır yazıyor calistirilamayacagi işler hassas görmeyi gerektiren isler yazıyo sanırım memurun işgüzarlığı yüzünden istihdam boş bırakılmış raporum sürekli itiraz etmem gerekirmi acaba veya itiraz etsem ikinci terciher martta diyorlar ozamana yetişir mi aynı durumda olanlar varmı

Üst Alt