Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstihdam bölümünün değerlendirilmemiş olması EKPSS başvurusunda sorun yaratır mı?
buyucu;
pardon kaydımı yaptım demişsiniz nereye kayıt yaptırnız analayadım
Ben bir şey sorcam bilen veya konuya vakıf olan biri varsa yanıtlarsa sevinirim benim rapor 2012 tarihli ve %45 sürekli ağır özürlü HAYIR Çalıştırılamayacağı iş alanları Ağır işler arka kısmında DİĞER:2022 sayılı kanun ve Özürlü iş Müracatı yazıyor. ekte ki gibi raporun arka kısmında ortapedik görme işitme dil ve konuşma zihinsel ruhsal raporun kullanım amacı gibi ibareler yok bu sıkıntı yaratırmı /img493.yukle.tc/image.php?id=93571.jpg
ösym ne anlar o işte özür grubuna göre yazılan ekle ösym den kayıt yapılır. osym deki memura kaldıysak işitme engelliyi zihinselin sınavına sokar onlar
bugun bende rapor aldım görevli memura sınav için demiştim. benim kinde istihdam kısmı boş sadece engelli kimlik kartı işaretli bende telaşlandım bu sınavı kaçırmak istemiyorum yaın tekrar arayıp soracam.
Ben MS Hastasıyım. %60 Özürlü Raporum var.Lise mezunuyum.Ağır Özürlü İşaretli değil.Bende EKPSS Sınavına girebilirmiyim ve ek ne gibi belgeleri hazır etmeliyim.Sadece raporum var.Engelli kartım yok.Ücretsiz engelli seyahat kartım var birde.
istihdam seçeneği konusu net değil üzülmemek için işaretli olması gerekli, raporun kimliğin diploman ile başvuru yapacaksın başvurular 24.02.2014 - 03.03.2014 arası
kirei mümkünse arama git yarın eklettirmeye çalış bir sorunla karşılaşmaktan yada bu psikolojiden kurtulmak lazım ok.
Teşekkür ederim cevap için.İstihdam konusunun sınav için en azından sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.Öyle olsa evde bakım alabilirdim.Çok teşekkürler tekrardan.
arkadslar ÖSYM ekpss başvuruyu aradım böyle bır sey bıze daha bıldırılmedı klavuz başvurudan ıkı gun sonra çıkar böyle bır sey sayet ısterse sıze bunu yapmak ıcın sure veırırler dendı ama suan oyle bır sey yok dendı
24 subat zaten basvurular alinacak, 26 subatta kilavuz cikar mi, biz magdur oluruz, hatirliyorum 2012 de 20 subattan önce cikmisti kilavuz, ona göre nereye gidilcek, hangi belgeler verilcek hazirlanip gitmistik. Herkes kafasina göre yaziyor, sonra alip basini gidiyor, oluyor curcuna.
bu istihdam kısmı bende de değerlendirilmedi yazıyor başvuruda sorun olmadı da atanırsam sorun yaratır mı acaba şuan raporu çıkardığım hastaneden çok uzakta bir ildeyim oraya gidip düzeltiremem. İstihdam kısmı değerlendirilmedi yazıp atanıp çalışan var mı?