Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da sonda bulunabilecek medikal firma..?

akdeniz

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
2 yasındaki cocugumuz için kulanmakta oldıugumuz sondalar için istanbul'da güvenilir, vekalet verebilecegim kaliteli sonda satan medikal arıyurum?
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Ben yıllardır Hi-silip Plus (su kitli) sondayı -en küçük bir sorun yaşamadım- şuradan alıyorum:

Platin Medikal
Adres: Molla Şeref Mah. Emin Ali Yeşim Sok. No: 3/1 Fındıkzade İstanbul
Tel: 0212 635 94 51
Faks: 0212 635 89 83

su kitli?
oturanboga ben istanbulda ikamet etmiyurum
nasıl vekalet verecem biraz bilgi verirsen raporlar onlardamı kalacak

Platin medikal'i arayıp Yusuf beyle görüşün. Tüm sonda ihityacınızı karşılamak için Engelliler.Biz'den Bülent bey size yönlendirdi değin. O size vekalet dahil tüm prosedürü anlatır ve 2 ayda bir tüm işlemleri hallederek size sondaları gönderir.

Reçete yazdırdıktan sonra medikalci firmadan fatura numarası alıyorum .Bu fatura numarası ve tarihi ile noterden vekalet çıkarıyorum.her reçete yazıldıktan sonra vekalet yenileniyor.reçetenin de geçerliliğini yitirmemesi için hızlı hareket etmeniz lazım.Reçete,vekalet,raporun onaylanmış fotokopisini zarfa koyup kargo ile gönderiyorum.
Gönderdiğim evrakların ıslanma tehlikesine karşı naylon zarf poşete koyuyorum.veya kargonun kendi naylon poşetlerine de konabilir.
Bir de mutlaka vekaletin mutlaka fotokopisini çektirin.dosyalıyıp saklayın.ne olur ne olmaz.
Bu bilgiler doğrultusunda medikalciler ile konuşun ve sizin vereceğiniz fax numarasına vekalet örneği göndermesini sağlayın.kolay gelsin.

bilgileriniz için cok teşekürler
en yakın zamanda medikalı arıyacam

Hi-silip Plus (su kitli) bu sondaya güvenim sonsuz gerçekten iyi bir markadır ayrıca arkadaşım korkman hiç hiç bir gerekce yok artık eskisi gibi sağlık karnen ellerinde olunca vekaletde var ise kafasına göre oynayamıyor firmalar çünkü sana her reçete yazıldığında teslim aldığına dair bir yazı imzalatmak zorunda öreğin ''' 360 adat temiz aralıklı, Hi-silip Plus (su kitli) sondamı ........ firmadan teslim aldım şeklinde bir yazıya imza atmazsanız ne kadar evrak ve vekaletde ellerinde olsa ödenek alamıyorlar onun için korkmayın kendi güvendiğiniz ve kullanımı en rahat sondayı istediğiniz yerden alın bu arada sondayı alırken eldiven ve ıslak mendilerinizide hediye olarak isteyin :D ...

İstanbul'daki medikal firmalar, cevap yazarken ellerinde hangi marka (kendinden jelli) sonda olduğunu da yazabilir mi?

Şu ana kadar ben coloplast, hi-slip ve idrocath kullandım. İdrocath arıyorum; ama artık o üretilmiyor galiba.

Ve farklı, daha önce kullanmadığım, kendinden jelli sondalara bakıyorum.

Bir çok firma var; o yüzden, böyle bir not düşerseniz, benim işim kolaylaşır, başka arkadaşların da şimdi ya da ileride işine yarar sanıyorum.

bülent bey ben medikalcimden memnun değilim ben aramadan sondaları göndermiyorlar hep benim hatırlatmam gerekiyor.değiştirmek istiyorum nasıl değiştirebilirim vekalet vermiştim

Yukarıda yazdığım gibi Zeynep, yıllardır sondalarımı aldığım Platin Medikal'i ararsan, tüm işlemleri sorunsuzca yapacaklardır. Eski vekaleti iptal ettirirsin noter aracılığıyyla. O firmadan geri istersen, vereceklerdir de zaten.

Üst Alt