Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da özel donanımlı aracı olan sürücü kursu önerisi olan var mı?

AYAK

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar ben omurilik felciyim % 97 raporum var ehliyet almak istiyorum istanbulda cok az yerde varmis benim kullanabilecegim aracli ehliyet kurslari nerelerde var acaba bilginiz varmi?

Kardeşim Ümraniyede bir sürücü kursu var. Göksu Sürücü Kursu. çok geniş kapsamlı bir sistemle çalışmaktadırlar. arzu edersen numarasını bırakım bir ara sor. ben müsait olmadığım için arayıp soramıyorum sorarlarsa numarayı benden aldığını bir konuda yardım istiyceni söyle. ordakiler sana yardımcı olucaktır ama dediğim gibi yer ümraniyede ara bir sor inşallah çözüm olur. eğer yoksa çevrelerinde tanıdık olup olmadıgınıda sor....

Ümraniye Merkez: Alemdağ Cad. No:139 Kat:3(Sondurak)Ümraniye-İSTANBUL
Tel: 0216 634 35 36

Afra sürücü kursu var Beşyüzevlerde...TAnıyordum sahibinide ama şimdi adını hatırlayamadım,internetten telefonunu bulabilirsin,ara konuş.Ben oradan almıştım...

Cok saolun cok iyisiniz Allah razi olsun sedatgedik ve zaferer.

H sınıfı ehlıyet veren kursların fıyatları ve ısımleri istanbul

ben netten bulup tel açtım 600-800 arası ıstıyorlar normal mıdır?

normal sayılır üç aşağı beş yukarı hepsi aynı

çokkkkk acilllllllllllllllll h sınıfı ehliyet için

Ben h sınıfı için rapor aldım onda bir sıkıldı yok ma şimdi sürücü kursların:mad::mad: h sınıfında sıkındı var siz bahçelievler güngören bakırköy gibi çevreler bildiğiniz kurs yeri var mı benim daha önce b sınıfı ehliyetim sadece direkson sınavına girecem bir de maliyeti ne olur çok önemli

Bahçelievler tarafında H sınıfı sürücü belgesi için aracı olan bir kurs var mı?

Benim bildiğim kadarı yok varsa da şirinevler tarafdakikere bir bakın derim ben güngören de Olcay sürücü kursu var ben de ona kayıt oldum bir görüşün derim zaten bulmak zor

H sınıf engelli direksiyon kurs belgesi hakkın.da

Merhaba değerli arkadaşlar

tam teşeküllü araştırma hastanesin'den h sınıf ehliyet alabilir raporu aldım. gayrettepe emniyet müdürlüğüne müracaat ettim. e sınıf ehliyetimi ve istenen belgelerle görevli memura teslim ettim
ancak sürücü kursu belgem eksik olduğundan kabul dilmedi. zira ehliyetim olsa da mutlaka bir sürücü kursundan h sınıf direksiyon imtihan belgesi almam gerek

h sınıf sürücü kursuna ihtiyacım var tavsiyelerinizi rica ediyorum......

Saygılarımla görüşmek dileğiyle hoşça kalın.

Abdurrahman ibrikci

Güngören de Olcay sürücü kursu var ama çok iyi pazarlık var ama adamlar fazla seçenek olmadığı için bunu degerleniyorlar

H sınıfı engelliye uygun tam techizatlı araclar......

selam değerli Kardeşim
ilginizden dolayı çok teşekkür ederim araştırmalarım neticesinde İstanbul da
(SAMATYA-GÖNGÜREN-GAZİOSMANNPAŞA DA) sadece üç H sınıf için sürücü
kursu buldum fiyatları değişiyor bana 800 ila 1000 TL arasın da teklif verdiler
bende oturan boğa uyarısını dikkate alarak sıkı pazarlık yaptım en uygun fıyatı
Gaziosmanpaşa sürü kursu verdi 500 TL. anlaştık martın 28 de sınava gireceğim
araçları engelliye uygun tam teçhizatlı ilgilenen arkadaşlar internetten inceleyebilir.
selam ve duayla Allaha emanet olun...............

Üst Alt