Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da H sınıfı sürücü belgesi için rapor verecek hastane önerisi olan var mı?

emrah1986

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.
Trafik kazası sonrası sol alt ekstremitede sıkıntılarım var.H sınıfı ehliyet alabilmek için 2 hafta önce şansımı denedim fakat hem talihsizlik hem de oradaki personelin ilgisizliği ve bilgisizliğinden dolayı rapor alma işimi tamamlayamadım.
Eylül ayında tekrar şansımı deneyeceğim.Tekrardan aynı şeylerin başıma gelmemesi için yardımınıza ihtiyacım var.
Özür derecemi belirten bir rapora ihtiyacım yok gibi.Alacağım oran % 40 geçmeyecektir zaten.

O yüzden sadece H sınıfı ehliyeti alabilir otomatik vites araç kullanabilir ibareli ve aynı zamanda -bu saatten sonra ayak bileğimin düzelme şansı olmadığından- sürekli ibareli bir rapor almak istiyorum.

h sınıfı ehliyet veren bir kurstan sultanbeyli devlet hastanesi bu konuda tam teşekkürlü biz buraya yönlendiriyoruz denildi.Ama sütten ağzı yanan misal güvenemiyorum.
Hastaneyle görüştüm hergün heyetin olduğunu ve ücretin 150 tl olduğu bilgisini verdiler.

Şimdi daha önce bu hastaneden rapor almış olan arkadaşlar var mıdır? Yahut bahsetmiş olduğum rapor için heyete 1-2 gün içinde girebileceğim detaylı rapor veren bir hastane var mıdır?

Üst Alt