Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Tıp Fakültesi ÇAPA'dan psikiyatri kliniğine randevu almak..?

quasar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, yıllardır İTF(Çapa) da tedavi görüyordum 4-5 senedir gitmiyorum. Psikiyatri bölümünden nereden nasıl gün alınabiliyor bilen var mı? Teşekkür ederim

teşekkür ederim, fakat orada "Çapa yerleşkesi - ek polikilinik binası" diyor eskisi gibi çapa şehremini durağında değilmi yeri mi değişti onu merak ettim. veya ekbina neresidir? Teşekkür ederim.

@quasar, kucuk bir cami var, çapa fen lisesi'nin devaminda. o sokaktan iceri girip ilerle. Psikiyatri binasi yikildi, simdi ek poliklinik binasinda psikiyatri. Kime sorsan gosterirler.

@quasar, Yeri değişmedi yıkıp tekrar yapıyorlar bazı birimlerin yeri değişmiş olabilir. Ben her ay sonu gidip geliyorum. Her taraf inşaat halinde yıkıp sağlamlaştırıyorlar.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, dün gittim fakat saat 9:30 da gittim saat 15:30 a kadar çıkamadım. Sıranız gelse de çok bekliyorsunuz, bir de ilaç yazdı bir karışıklık oldu, tekrar dan dönüp ilacı düzelttim, çok sıkıntılıydı, bayramdan sonra tekrar gideceğim Allah gidenlere kolaylık vere. Heryer şantiye bulmakta bir tık zorlandım üstten metrodan çıktıktan sonra direkt aşağı gidiyorsunuz filan.

Üst Alt